Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαEnorme Epavli: Νέο boutique hotel 4 αστέρων στην Κρήτη
Boutique Ξενοδοχεία

Enorme Epavli: Νέο boutique hotel 4 αστέρων στην Κρήτη

Το ξενοδοχείο Enorme Epavli Boutique Hotel αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα Μαΐου 2023.

Ένα ακόμα boutique ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο του ξενοδοχειακού ομίλου Enorme Hotels & Villas. Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα, που ονομάζεται Enorme Epavli Boutique Hotel και τη διαχείριση της οποίας έχει η οικογένεια Φασούλα, αναμένεται να λειτουργήσει από την καλοκαιρινή σεζόν του 2023.

Το ξενοδοχείο θα στεγαστεί στους ανακατασκευασμένους του ιστορικού Venus Melena και θα μετατραπεί σε ένα ολοκαίνουργιο boutique 4 αστέρων. Οι 53 του σουίτες θα βασίζονται στα καλύτερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, και τον μοντέρνο σχεδιασμό, βασισμένο στις λευκές “πινελιές” της Μεσογείου.

Συνώνυμο της άνεσης, της πολυτέλειας και της υψηλής ποιότητας γαστρονομίας, το Enorme Epavli θα φιλοξενεί δύο εστιατόρια μαζί με ταράτσα και ένα lobby bar, που θα προσφέρουν υψηλές δημιουργίες και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Παράλληλα, το τμήμα Wellness θα αποτελείται από σαλόνια μασάζ, ατμόλουτρα και γυμναστήριο. Ο χώρος της κολυμβητικής πισίνας, αλλά και η roof pool στον τελευταίο όροφο έρχονται να ολοκληρώσουν την εμπειρία διακοπών σε ένα παγκόσμιο φάσμα επισκεπτών.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα Μαΐου 2023. Το χαρτοφυλάκιο της Enorme αποτελείται από ξενοδοχεία και βίλες σε όλη την Κρήτη, που λειτουργούν με βάση τα υψηλά πρότυπα του brand.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024