Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕπαναλειτουργεί το ξενοδοχείο Χανδρής Χίου πλήρως ανακαινισμένο

Επαναλειτουργεί το ξενοδοχείο Χανδρής Χίου πλήρως ανακαινισμένο

Με στόχο τη δημιουργία μίας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς ο Όμιλος Ξενοδοχείων Χανδρής ολοκλήρωσε με επιτυχία τη ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου της […]

Με στόχο τη δημιουργία μίας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας που να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς ο Όμιλος Ξενοδοχείων Χανδρής ολοκλήρωσε<...> με επιτυχία τη ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου της Χίου.
Το Ξενοδοχείο Χανδρής<.> Χίου θα επαναλειτουργήσει μετά από προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του λόγω των εργασιών ανακαίνισης. Έτσι, από τα μέσα Απριλίου θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει για το Πάσχα.
Στο ξενοδοχείο έγινε εγκατάσταση των πιο τέλειων συστημάτων και εφαρμογών που χαρακτηρίζουν μία σύγχρονη μονάδα διαμονής και διακοπών. Ανακαινίστηκαν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, τα δωμάτια επιπλώθηκαν με νέα αισθητική και εξοπλίστηκαν με τα σύγχρονα συστήματα κλιματισμού, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας.
Ένα νέο χαρακτηριστικό στοιχείο του ξενοδοχείου είναι ο επανασχεδιασμός σε λειτουργικότερη μορφή των σουιτών του πέμπτου ορόφου και η διασκευή του πρώτου ορόφου σε επιπλωμένα διαμερίσματα – studios που είναι κατάλληλα εξοπλισμένα και επιπλωμένα για διαμονή οικογενειών.
Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου ανέρχεται στο ποσό του 1.000.000.000 δρχ και αποτελεί μέρος από το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου Χανδρή για τα ξενοδοχεία του.
Με την αποπεράτωση των εργασιών, το ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, συνεδριακή αίθουσα χωρητικότητας 200 ατόμων, ενώ ως στόχο θα έχει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών από το προσωπικό του ξενοδοχείου.
Την επιμέλεια της ανακαίνισης έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο Στέλιος Δήμου και Συνεργάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024