Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπέκταση σε ξενοδοχειακά έργα από την QProject
Ξενοδοχία

Επέκταση σε ξενοδοχειακά έργα από την QProject

Πρόσφατα, η εταιρεία ολοκλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα έργα κατασκευής ξενοδοχειακού συγκροτήματος, με βάση σύγχρονες περιβαλλοντικές πρακτικές, για λογαριασμό της γνωστής αλυσίδας Club Μediterranee.

Στα ξενοδοχειακά έργα επεκτείνεται η QProject, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και ανακαίνισης οικιακών και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών, από την οργάνωση του αρχικού σχεδιασμού μέχρι την τελική υλοποίηση.

Πρόσφατα μάλιστα, η εταιρεία ολοκλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα έργα κατασκευής ξενοδοχειακού συγκροτήματος, με βάση σύγχρονες περιβαλλοντικές πρακτικές, για λογαριασμό της γνωστής αλυσίδας Club Μediterranee. Πρόκειται για τρία νέα κτίρια συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ. στον Αγ. Γεώργιο Λιχάδος στη Βόρεια Εύβοια, όπου η QProject ανέλαβε την επίβλεψη και ολική κατασκευή, ενώ η εταιρεία TechKM πραγματοποίησε την αρχιτεκτονική μελέτη του έργου. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κατασκευής είναι ότι πρόκειται για κτίρια μεταλλικής κατασκευής με κάλυψη φυτεμένων δωμάτων.

Η QProject είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Αναλαμβάνει και παρέχει λύσεις “με το κλειδί στο χέρι” (turn key solutions) από τις αρχικές μελέτες μιας κατασκευής μέχρι και την τελική κατασκευαστική υλοποίησή της, διασφαλίζοντας έτσι για τους πελάτες της, ολοκληρωμένη υποστήριξη από το σχεδιασμό ενός έργου μέχρι και την ολοκλήρωσή του.

Η QProject, η οποία ιδρύθηκε από τον κ. Κυριάκο Τσαγκαλίδη, διπλωματούχο μηχανολόγο Μηχανικό του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, διαθέτει στελεχιακό δυναμικό με πολυετή εμπειρία στους κλάδους των μελετών και των κατασκευών, καθώς και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αξιοποιούνται ανάλογα με την τεχνογνωσία τους σε αντίστοιχα έργα.

Στη φωτογραφία, το πρώτο έργο της QProject για λογαριασμό της Club Mediterranee στην Εύβοια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024