Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπέκταση της δραστηριότητας της Zeus International στη Χαλκιδική
Ξενοδοχία

Επέκταση της δραστηριότητας της Zeus International στη Χαλκιδική

Το ξενοδοχείο διαθέτει 179 δωμάτια, με δυναμικότητα 500 κλινών, 65 εκ των οποίων θα έχουν και τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και 'συστάδες' διώροφων κτισμάτων τύπου bungalow, καθώς επίσης και ποικιλία τύπων δωματίου, όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες και family bungalows.

Ο Όμιλος Zeus International συνεχίζει την ανάπτυξή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Χαλκιδικής, ανακοινώνοντας την επιτυχή ολοκλήρωση της ανάληψης διαχείρισης ενός από τα κορυφαία ξενοδοχειακά Projects της τελευταίας δεκαετίας, την νέα ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας, ιδιοκτησίας του Ομίλου Μεντεκίδη. Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2022 προσφέροντας μοναδικές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Tο ξενοδοχείο διακρίνεται για την μοναδική του αρχιτεκτονική, η οποία χαρακτηρίζεται ως απλή, σύγχρονη και μινιμαλιστική με λεπτομέρειες που δίνουν ιδιαιτερότητα στις όψεις των κτηρίων και των εσωτερικών χώρων, θέτοντας σε απόλυτη αρμονία το περιβάλλον με την ομορφιά και την απλότητα του φυσικού τοπίου. Επιπροσθέτως, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ωραιότερη και διασημότερη παραλία της Χαλκιδικής, στον Αγ. Ιωάννη, κάτι το οποίο το καθιστά ιδανικό προορισμό για διακοπές.

Η αρχιτεκτονική επιμέλεια του ξενοδοχείου σε επίπεδο μελέτης εφαρμογής έγινε από την κα Νένη Σπάρτση, η οποία έχει σχεδιάσει μερικά από τα πιο πολυβραβευμένα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου της Zeus International στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 179 δωμάτια, με δυναμικότητα 500 κλινών, 65 εκ των οποίων θα έχουν και τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και “συστάδες” διώροφων κτισμάτων τύπου bungalow, καθώς επίσης και ποικιλία τύπων δωματίου όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows τα οποία θα εναρμονίζονται απόλυτα με τη φυσική ομορφιά του τόπου, με θέα στο γαλάζιο, την πισίνα, και το καταπράσινο τοπίο της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει συνέδρια και εκδηλώσεις έως και 300 ατόμων στους εσωτερικούς του χώρους και έως 2.500 άτομα στους εξωτερικούς, οι οποίοι θα αναδείξουν τις σημαντικές προοπτικές του ξενοδοχείου στον συνεδριακό τουρισμό. Το συγκρότημα, το οποίο αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων, θα διαθέτει 3 εστιατόρια και 2 μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & SPA από τα μεγαλύτερα της ευρύτερης περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα tennis, padel, basket, mini football, beach volley, καθώς και mini club για τα παιδιά. Τέλος, το μήκος της αμμώδους παραλίας του ξενοδοχείου είναι συνολικά 800 μέτρα και μελλοντικά προβλέπεται να κατασκευαστεί μαρίνα, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για μικρά και μεγάλα σκάφη.

Όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε οι επισκέπτες να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, ενώ παράλληλα θα μπορούν να απολαμβάνουν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αίσθηση των διακοπών στην εξοχή, με την εμπειρία διαμονής σε ένα υπέροχο πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο, ακριβώς δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και πολύ περήφανοι για αυτήν τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου της Zeus International”, ανέφερε ο κ. Χάρης Σιγανός, προέδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, συμπληρώνοντας πως “είναι τιμή για εμένα προσωπικά η επιλογή του ομίλου μας από τον κ. Ιωάννη Μεντεκίδη και στόχος μας είναι το ξενοδοχείο να τοποθετηθεί στα κορυφαία της Ευρώπης”. Επίσης, πρόσθεσε ότι “η νέα υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα, σε συνδυασμό με το παρθένο φυσικό κάλλος της Χαλκιδικής, θα αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με νέες θέσεις εργασίας, συνέργειες με την τοπική κοινωνία και ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής”.

Ο ιδρυτής και οραματιστής του Project, κ. Ιωάννης Μεντεκίδης, δήλωσε ότι η συνεργασία με τον όμιλο της Zeus International είναι το τελευταίο βήμα και το πιο σημαντικό για την ολοκλήρωση ενός οράματος που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια μέσα από μεγάλες δυσκολίες και αντιξοότητες. Η πρώτη φάση του στόχου να δημιουργήσουμε την κορυφαία τουριστική ανάπλαση στην Χαλκιδική ολοκληρώνεται με την επιλογή του κορυφαίου και του πιο αξιόπιστου διαχειριστή ξενοδοχείων στην Νότια Ευρώπη, την Zeus International.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ιδιοκτήτριας κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες στο κλάδο των κατασκευών στη Βόρεια Ελλάδα, κ. Γεώργιος Μεντεκίδης, δήλωσε πως “μετά την επιλογή της Zeus International και σε συνεργασία μαζί της προχωράμε στην ολοκλήρωση των κατασκευών των κτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε όλες τις εργασίες αρχές του επόμενου έτους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024