Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕπεκτείνει τις εγκαταστάσεις του το Le Meridien στην Λεμεσό

Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του το Le Meridien στην Λεμεσό

Μετά την δημιουργία του κέντρου θαλασσοθεραπείας που ετοιμάζει το ξενοδοχείο Le Meridien στη Λεμεσό θα επεκταθεί και στη δημιουργία ενός νέου ψυχαγωγικού κέντρου, δίπλα στο Penguin Village. Το νέο αυτό […]

Μετά την δημιουργία του κέντρου θαλασσοθεραπείας που ετοιμάζει το ξενοδοχείο Le Meridien<.> στη Λεμεσό θα επεκταθεί και στη δημιουργία ενός νέου ψυχαγωγικού κέντρου, δίπλα στο Penguin Village. Το νέο αυτό ψυχαγωγικό κέντρο θα περιλαμβάνει 2 γήπεδα τένις, τα οποία μάλιστα θα έχουν και φωτισμό για την νύκτα, και ένα αθλητικό κέντρο για ποδόσφαιρο, βόλεϊ, και μπάσκετ κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες.
Επίσης, θα κατασκευαστεί στο Penguin Village children's Club μια νεροτσουλήθρα και ένας ακόμα τοίχος αναρρίχησης για χρήση των παιδιών.
Όσον αφορά στα δωμάτια πρόκειται να ανακαινιστούν οι 13 Garden Villa Suites και θα δημιουργηθεί μια πισίνα για αποκλειστική χρήση από τους ενοίκους τους. Οι τέσσερις από αυτές θα διαθέτουν δική τους ξεχωριστή πισίνα, για την εξυπηρέτηση και των πιο απαιτητικών πελατών του ξενοδοχείου.
Άλλωστε η περσινή ανακαίνιση των δύο προεδρικών σουιτών του ξενοδοχείου έδειξε ότι οι πελάτες τις προτιμούν αφού οι πληρότητες τους ήταν πολύ υψηλές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024