Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕπιχειρηματική Ευφυΐα στον τουρισμό από τη Cyberlogic
Τεχνολογία

Επιχειρηματική Ευφυΐα στον τουρισμό από τη Cyberlogic

Με τη νέα εφαρμογή επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence) της Cyberlogic παρέχεται η δυνατότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρακολουθούν δυναμικά και με ακρίβεια την απόδοσή τους.

Η Cyberlogic πρωτοπορεί στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών στον χώρο του τουρισμού και ανακοινώνει τη διάθεση της νέας εφαρμογής Cyberlogic e-Tourism Management Information System (MIS).

Με τη νέα εφαρμογή επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence) παρέχεται η δυνατότητα  στις τουριστικές επιχειρήσεις να παρακολουθούν δυναμικά και με ακρίβεια την απόδοσή τους, ώστε να λαμβάνουν έγκαιρα τις σωστές αποφάσεις μέσα στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς του τουρισμού.

Η αξιοποίηση συστημάτων διοικητικής πληροφόρησης (Management Information Systems – MIS) καθιστά πλέον δυνατή την άμεση και πλήρη πληροφόρηση των διοικητικών στελεχών Τουριστικών επιχειρήσεων, προκειμένου να λαμβάνουν δυναμικά τις αποφάσεις εκείνες που αποφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα.

Η online παρακολούθηση κρίσιμων δεικτών, μεγεθών και στατιστικών στοιχείων από τις τουριστικές επιχειρήσεις, τους παρέχει την δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης στις προκλήσεις της αγοράς και έγκαιρης λήψης αποφάσεων που βελτιστοποιεί την απόδοσή τους.

Επίσης με την παροχή online απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω Internet στο σύστημα από όπου και αν βρίσκονται, τα διοικητικά στελέχη είναι συνεχώς ενήμερα για την πορεία και την απόδοση της επιχείρησης.

Η νέα εφαρμογή  e-Tourism Management Information System συμπληρώνει την e-Tourism πλατφόρμα της Cyberlogic και λειτουργεί σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές για την διαχείριση – αυτοματοποίηση και την online διανομή τουριστικών υπηρεσιών μέσω Internet.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024