Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσημα εγκαίνια για το LAZART Hotel στη Θεσσαλονίκη
Ξενοδοχεία

Επίσημα εγκαίνια για το LAZART Hotel στη Θεσσαλονίκη

Η Zeus International έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, θέτονταςως στόχο να δημιουργήσει με το LAZART Hotel ένα μοναδικό σημείο συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ανάδειξη του ξενοδοχείου και της πόλης ως ιδανικό μέρος για city break, business & leisure επισκέψεις, αλλά και για τη διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων.

Στο LAZART Hotel, στην οδό Κολοκοτρώνη 16 στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου, το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, σε ένα δημιουργικό χώρο τέχνης.

Τα χθεσινά εγκαίνια του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα φιλόμουση και καλλιτεχνική περιοχή της Θεσσαλονίκης. μόλις λίγα λεπτά από τις ακτές του Θερμαϊκού και στην “καρδιά” της πόλης, κατάφεραν να δώσουν στους πολλούς καλεσμένους την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση της πρωτοβουλίας του LAZART Hotel να αναδείξει την πολιτισμική ταυτότητα του Δήμου Παύλου Μελά και της Σταυρούπολης.

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι της βραδιάς είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους συνεδριακούς χώρους και τις αίθουσες εκδηλώσεων, τα ευρύχωρα δωμάτια, αλλά και τα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και μπαρ μέσα από μια εικαστικά εμπνευσμένη περιήγηση με  έργα τέχνης νέων και διακεκριμένων Ελλήνων καλλιτεχνών που κοσμούσαν τους χώρους του ξενοδοχείου. Οι καλλιτέχνες μάλιστα στη συνέχεια χάρισαν στο κοινό μια μοναδική εμπειρία, καθώς ζωγράφιζαν πρωτότυπα έργα ζωντανά κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Zeus International, κ. Χάρης Σιγανός και η διευθύντρια του ξενοδοχείου, κα Νόπη Σαββίδου. Τα επίσημα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες, αλλά και επιφανή μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Η Zeus International, έχοντας ως παρακαταθήκη τη σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, θέτοντας ως στόχο να δημιουργήσει με το LAZART Hotel ένα μοναδικό σημείο συνάντησης στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ανάδειξη του ξενοδοχείου και της πόλης ως ιδανικό μέρος για city break, business & leisure επισκέψεις, αλλά και για τη διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων και συνεδρίων. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, η Zeus International στηρίζει την τοπική κοινωνία, τα φεστιβάλ και τις δράσεις του τόπου, γεμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στις υποδομές ποιοτικής φιλοξενίας της περιοχής.

Ο κ. Σιγανός δήλωσε σχετικά: “Σήμερα υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός νέου πόλου έλξης, την ανάδειξη ενός μοναδικού ξενοδοχείου που επανασυστήνεται στο κοινό πλήρως ανανεωμένο. Η Zeus International, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία των στελεχών της, επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τώρα και στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και λειτουργία του LAZART Hotel, δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για όλη την συμπρωτεύουσα“.

Η κα Νόπη Σαββίδου ανέφερε: “Στο ξενοδοχείο LAZART, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση. Το ξενοδοχείο διαθέτει από τα πιο ευρύχωρα δωμάτια στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας άνεση και προσφέροντας το ιδανικό μέρος διαμονής για οικογένειες και ζευγάρια, επαγγελματίες αλλά και όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη. Επίσης προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, παροχές και υπηρεσίες στους επισκέπτες, έτσι ώστε να νιώθουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν ασύγκριτη περιποίηση. Το ξενοδοχείο είναι ιδανικός προορισμός και για επαγγελματίες, καθώς διαθέτει 6 multi-functional χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις συνολικής χωρητικότητας έως 1000 ατόμων, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και υψηλά ποιοτικά στάνταρ στις υπηρεσίες σε συνδυασμό με σύγχρονες εγκαταστάσεις και άρτιο εξοπλισμό. Χάρη σε αυτά τα στοιχεία, κάθε συνέδριο και εκδήλωση  μπορεί να λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου με απόλυτη επιτυχία”.

Ο κ. Ιορδάνης Αϊβάζης, διευθύνων σύμβουλος της Madison Point Hotels επεσήμανε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα εγκαινιάζουμε το νέο ξενοδοχείο LAZART Hotel και ευχαριστούμε όλους τους επίτιμους προσκεκλημένους μας που έδωσαν το παρών στην αποψινή βραδιά. Σε συνεργασία με τα στελέχη και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Zeus International που έχει αναλάβει την διαχείριση του ξενοδοχείου πετύχαμε σε χρόνο ρεκόρ την έναρξη λειτουργίας του LAZART Hotel ανεβάζοντας ψηλότερα τον πήχη όσον αφορά την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είμαστε σίγουροι πως με την υποστήριξη της Zeus International και των επισκεπτών της συμπρωτεύουσας, το LAZART Hotel σύντομα θα γίνει σημαντικό σημείο συνάντησης της πόλης τόσο για τους ξένους όσο και για τους κάτοικους της Θεσσαλονίκης”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024