Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕταιρεία Λάμψα: Το 'Μεγάλη Βρεταννία' δεν πωλείται σε τρίτους
Ξενοδοχεία

Εταιρεία Λάμψα: Το 'Μεγάλη Βρεταννία' δεν πωλείται σε τρίτους

Οι βασικοί μέτοχοι δεν έχουν προβεί σε ουδεμία πώληση προς τρίτους, όπως ψευδώς διαδίδεται, τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας Λάμψα, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου.

Ανακοίνωση της εταιρείας Λάμψα, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, διευκρινίζει ότι οι βασικοί μέτοχοί της δεν έχουν προβεί σε ουδεμία πώληση προς τρίτους “όπως ψευδώς διαδίδεται”. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Τελευταία εμφανίζονται στον Τύπο δημοσιεύματα που συνδέουν την εταιρεία Λάμψα (ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία) και τους βασικούς μετόχους Θ. και Π. Λασκαρίδη με ψεύδη και υπονοούμενα γύρω από την δραστηριότητα της εταιρείας. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι επικίνδυνα και συκοφαντικά.

Δυσφημούν μια παραδοσιακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946, η οποία απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζομένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δυσφημούν το ξενοδοχείο ‘Μεγάλη Βρεταννία’, το ιστορικότερο ξενοδοχείο της χώρας, σε μια περίοδο που προσπαθεί να ανακάμψει από την 5ετή κρίση και τις φυσικές ζημιές που υπέστη από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Συκοφαντούν με ψεύδη τους βασικούς μετόχους της επιχείρησης, οι οποίοι έχουν επενδύσει εξ ιδίων άνω των 180 εκατ. ευρώ στην εταιρία ΛΑΜΨΑ και στην ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, χωρίς να λάβουν ούτε 1 ευρώ επιδότηση.

Η εταιρεία διαψεύδει τα δημοσιεύματα και δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία για την δραστηριότητά της και την εξέλιξη του μετοχολογίου της είναι κατατεθειμένα στο ΧΑΑ και ελευθέρως προσβάσιμα στο διαδίκτυο, οπότε κάθε περεταίρω  παράθεση περιττεύει. Εύκολα διαπιστώνεται ότι οι βασικοί μέτοχοι δεν έχουν προβεί σε ουδεμία πώληση προς τρίτους όπως ψευδώς διαδίδεται.

Η Λάμψα θα εξαντλήσει κάθε ποινική και αστική ενέργεια προκειμένου να προστατεύσει το κύρος της και τους εργαζομένους αλλά και τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με αυτήν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024