Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈτος ρεκόρ ανάπτυξης του Ομίλου Radisson Hotel στην Ελλάδα το 2022
Ξενοδοχεία

Έτος ρεκόρ ανάπτυξης του Ομίλου Radisson Hotel στην Ελλάδα το 2022

Το Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos.

Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ανέρχεται πλέον σε επτά ξενοδοχεία και θέρετρα, με περισσότερα από 800 δωμάτια σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη – με άλλα δύο εν εναμονή λειτουργίας τους επόμενους μήνες.

Ο Όμιλος Radisson Hotel ανακοινώνει έτος ρεκόρ ανάπτυξης για την Ελλάδα, με τέσσερις συνεργασίες και τρία ανοίγματα ξενοδοχείων μέχρι σήμερα, πρωτοστατώντας στη διεθνή αναπτυξιακή δραστηριότητα στη χώρα. Το 2022 σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή χρονιά για τον Όμιλο, καθώς συνεχίζει να βασίζεται στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη του από στρατηγικούς επενδυτές και συνεργάτες. Με την υπογραφή για δύο ξενοδοχεία στην Αθήνα και δύο θέρετρα στη Μύκονο και τη Σκιάθο, τα οποία άνοιξαν και τα δύο νωρίτερα φέτος, το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου ανέρχεται πλέον σε επτά ξενοδοχεία και θέρετρα, με περισσότερα από 800 δωμάτια σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη.

Τους τελευταίους μήνες, η Radisson Hotel Group παρουσίασε αρκετά από τα σήματά της στην ελληνική αγορά. Ανακοίνωσε την υπογραφή του πρώτου της Radisson RED στην Ελλάδα, το Radisson RED Mitropoleos Square Athens, που θα ανοίξει το β’ εξάμηνο του 2023 και θα εισάγει το πολυτελές αυτό lifestyle σήμα στη χώρα. Από ένα παλιό κτιρίο γραφείων, το Radisson RED Mitropoleos Square Athens θα διαθέτει 100 δωμάτια, 150 τ.μ. χώρου συνεδριάσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο θα βρίσκεται ένα ολοήμερο εστιατόριο με θέα στην πλατεία, ενώ το μπαρ και το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, που θα έχουν άμεση θέα στην Ακρόπολη, θα έχουν σε συνεργασία με έναν διάσημο σεφ, που θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες.

Το Νοέμβριο ξεκινά τη λειτουργία του το The Social Kolonaki Athens Hotel, μέλος της Radisson Individuals, μια νέα προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο Radisson Individuals του Ομίλου. Το ξενοδοχείο θα είναι το μοναδικό επώνυμο ξενοδοχείο στην οδό Βουκουρεστίου. Το επταώροφο ξενοδοχείο με ζωντανούς, αστικούς εσωτερικούς χώρους που ταιριάζουν με τη μοντέρνα τοποθεσία του, θα προσφέρει 24 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής σουίτας. Το ξενοδοχείο αναμένεται να γίνει lifestyle προορισμός με μοντέρνο εστιατόριο και μπαρ στο ισόγειο, έναν χώρο πρωινού στον ημιώροφο και εγκαταστάσεις πριβέ εστίασης. Το λόμπι του ξενοδοχείου φιλοδοξεί να γίνει ιδανικός χώρος για κάθε είδους καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις στην πόλη.

Ο Όμιλος σημείωσε επίσης ένα ακόμη ορόσημο φέτος, με την επέκταση του χαρτοφυλακίου των θερέτρων του, με την προσθήκη δύο ακόμη στα δημοφιλή νησιά της Μυκόνου και της Σκιάθου, που προστίθενται στα άλλα νησιωτικά θέρετρα της Σαντορίνης και της Κρήτης όπου ο Όμιλος Radisson Hotel είναι ήδη παρών. Το Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos άνοιξε τον Μάιο ως το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου και το πρώτο βασικό διεθνές εμπορικό σήμα στο νησί. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο Καλό Λιβάδι και διαθέτει 34 δωμάτια και σουίτες που αντλούν έμπνευση από τη αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν θέα στον κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης σουίτας Euphoria με ευρύχωρη βεράντα και ιδιωτική πισίνα. Το Radisson Resort Plaza Skiathos άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο, ως το πρώτο διεθνούς επωνυμίας ξενοδοχείο του νησιού, που βρίσκεται στην παραλία Καναπίτσα με 84 δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένο σε μοντέρνο, μινιμαλιστικό στυλ. Το θέρετρο είναι επίσης ιδανικό για γάμους με δικό του ορθόδοξο παρεκκλήσι και την εξωτερική πισίνα που προσφέρει δεξιώσεις με θέα.

Ο Όμιλος Radisson Hotel διαθέτει σήμερα πέντε ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ελλάδα, το Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, το Radisson Blu Beach Resort, στον Μίλατο της Κρήτης, το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη, το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο και το Radisson Resort Plaza Skiathos, με άλλα δύο εν εναμονή λειτουργίας τους επόμενους μήνες.

Ο Elie Younes, Executive Vice President και Global Chief Development Officer του Radisson Hotel Group σχολιάζει: “Πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς και στις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξής της. Μετά την εισαγωγή τριών νέων εμπορικών σημάτων του Ομίλου Radisson Hotel στην αγορά το 2022, βλέπουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες να επεκταθούμε μαζί με τους ιδιοκτήτες και τους επενδυτές μας. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στο Radisson Hotel Group”.

Ο Elie Milky, αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης προσθέτει: “Αυτή ήταν μια χρονιά ρεκόρ ανάπτυξης για τον Όμιλο Radisson Hotel στην Ελλάδα, καθώς ηγούμαστε στην αγορά και ξεπερνάμε τον ανταγωνισμό. Η στρατηγική επέκτασής μας βρίσκεται σε καλό δρόμο και χαιρόμαστε που βλέπουμε απτά αποτελέσματα με νέες υπογραφές και ανοίγματα που ενισχύουν περαιτέρω το ‘αποτύπωμά’ μας στη χώρα, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας. Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε την προσφορά μας για επενδυτές, καθώς βρίσκουμε νέες ευκαιρίες και νέα ακίνητα κάτω από διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, επωνυμίες και τοποθεσίες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024