Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΓαλάζια Σημαία: Αναγνώριση Ποιότητας για το Aquila Rithymna Beach
Ξενοδοχεία

Γαλάζια Σημαία: Αναγνώριση Ποιότητας για το Aquila Rithymna Beach

AQUILA RITHYMNA BEACH

Το Aquila Rithymna Beach βραβεύθηκε ξανά με τη Γαλάζια Σημαία, παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας που συνδυάζει περιβάλλον και τουρισμό, πληρώντας τα αυστηρά κριτήρια καθαριότητας και προστασίας του παράκτιου και θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Η Γαλάζια Σημαία κυματίζει και πάλι στο Aquila Rithymna Beach, το πλέον αξιόπιστο και παγκόσμια αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας που ενώνει το περιβάλλον με τον τουρισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η “Γαλάζια Σημαία” είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας, το οποίο απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες τις οποίες διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς που πληρούν τα σχετικά κριτήρια. Η παραλία του ξενοδοχείου πληροί όλα τα κριτήρια καθαριότητας και προστασίας του Παράκτιου και Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, όπως αυτά καθορίζονται από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Aquila Rithymna Beach, κυρίου Κώστα Δαμανάκη, μελών του προσωπικού και της Οικολογικής ομάδας του ξενοδοχείου, καθώς και την ενεργή συμμετοχή πολλών παιδιών, επισκεπτών και φίλων του ξενοδοχείου.

Η βράβευση της Γαλάζιας Σημαίας εναρμονίζεται με την Περιβαλλοντική Πολιτική και Φιλοσοφία του ξενοδοχείου Rithymna Beach Hotel και του Ομίλου Aquila και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που γνώμονα έχουν το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και προάγουν την περιβαλλοντική εκπαίδευση. « Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας».

To 5 αστέρων ξενοδοχείο περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους 80 στρεμμάτων και περιλαμβάνει 4 πισίνες και 4 εστιατόρια, σε μια αμμώδη παραλία μήκους 500 μέτρων. Το Aquila Rithymna Beach απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς από την Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου και προσφέρει πολλές εγκαταστάσεις για παιδιά. Το Aquila Rithymna Beach διαθέτει δωμάτια και μπανγκαλόου με κλασική διακόσμηση. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα ή στον κήπο και είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μπουρνούζια και παντόφλες, καθώς και με πετσέτες και τσάντα για την παραλία. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν à la carte μεσημεριανό γεύμα στην ταβέρνα Mournies, ενώ ξεκουράζονται κάτω από τη σκιά που ρίχνουν οι μουριές, ή να δοκιμάσουν γκουρμέ πιάτα στο εστιατόριο Ancient Eleftherna. Υπάρχουν επίσης ένα παραδοσιακό ελληνικό καφενείο που σερβίρει παραδοσιακά ποτά και μεζέδες, καθώς και ένα lounge bar και ένα beach bar.

Ετικέτες
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024