Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαλάζια Σημαία για μια ακόμη χρονιά στην παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort
Ξενοδοχεία

Γαλάζια Σημαία για μια ακόμη χρονιά στην παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας πραγματοποιήθηκε με επισημότητα, παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών, της διοίκησης και του προσωπικού του ξενοδοχείου, αλλά και με τη συμμετοχή των ξένων επισκεπτών.

Για μια ακόμη χρονιά, η Γαλάζια Σημαία, το διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος που απονέμεται σε οργανωμένες ακτές με βάση αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια, κυματίζει στην παραλία του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort.

Η έπαρση της Γαλάζιας Σημαίας πραγματοποιήθηκε με επισημότητα, παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών, της διοίκησης και του προσωπικού του ξενοδοχείου, αλλά και με τη συμμετοχή των ξένων επισκεπτών που κατέγραφαν και μετέδιδαν την τελετή μέσω των κοινωνικών δικτύων. Όπως κάθε χρόνο, είχε προηγηθεί ενδελεχής έλεγχος από τον φορέα πιστοποίησης, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι πληρούνται οι υψηλές προδιαγραφές του προγράμματος, τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας περιβάλλοντος και ότι η “πράσινη” πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Σ. Γιαννικάκης ΑΕ ανταποκρίνεται στα αυστηρά κριτήρια της δράσης.

“Σε μια περίοδο που η κλιματική κρίση κυριαρχεί στον πλανήτη και οι φυσικές καταστροφές τείνουν να γίνουν φαινόμενα της καθημερινότητας, η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος δεν είναι ένα απλό εργαλείο marketing αλλά ουσιαστική, βασική προτεραιότητα. Για όλες και όλους εμάς στην οικογένεια του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, εδώ και πολλά χρόνια, αυτή είναι η αυτονόητη υποχρέωση που έχουμε απέναντι στον πλανήτη και τις επόμενες γενεές. Γι’αυτό και συνεχίζουμε χωρίς εκπτώσεις και ενδοιασμούς, με έναν και μόνο στόχο: Να βάλλουμε ένα λιθαράκι στην διεθνή προσπάθεια και με τις μικρές μας δυνάμεις να βοηθήσουμε στην αναστροφή της κλιματικής αλλαγής, βελτιώνοντας διαρκώς το ενεργειακό μας αποτύπωμα”, ανέφεραν χαρακτηριστικά στελέχη της Σ. Γιαννικάκης ΑΕ.”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024