Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓεύσεις από Αρμενία στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott
Παραδοσιακά αρμενικά πιάτα και γευσιγνωσία κρασιού

Γεύσεις από Αρμενία στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Αρμενίων και το ξενοδοχείο Yerevan Marriott, παρουσιάζει μια ποικιλία γευστικών απολαύσεων από την Αρμενία, με παραδοσιακές συνταγές, σε έναν […]

Το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Αρμενίων και το ξενοδοχείο Yerevan Marriott, παρουσιάζει μια ποικιλία<...> γευστικών απολαύσεων από την Αρμενία, με παραδοσιακές συνταγές, σε έναν πλούσιο βραδινό μπουφέ, συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική.

Οι σεφ του ξενοδοχείου, με την υποστήριξη και την γαστρονομική εμπειρία της Αρμενικής Κοινότητας της Αθήνας, ετοίμασαν μία πλούσια ποικιλία παραδοσιακών αρμενικών πιάτων όπως Cheese Barag, Pasterma, δροσιστική σούπα Than και το διάσημο κοτόπουλο Keshkag καθώς και επιδορπίων, στο εστιατόριο Zephyros του ξενοδοχείου.

όσοι επισκεφθούν το εστιατόριο θα μπορέσουν να συνοδεύσουν το δείπνο τους με το κρασί της αρεσκείας τους, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από επώνυμες αρμενικές ετικέτες, ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν τη βραδιά τους δοκιμάζοντας το διάσημο Αρμενικό κονιάκ Αραράτ. Εναλλακτικά, προτείνεται ως επιλογή γευσιγνωσία κρασιού.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί πολυτελές εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott από το All Armenian Fund Hayastan.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024