Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓεύσεις από την Πελοπόννησο στο 'Βυζαντινό' του Hilton
Γαστρονομία

Γεύσεις από την Πελοπόννησο στο 'Βυζαντινό' του Hilton

Οι γεύσεις της Πελοποννήσου είναι το δεύτερο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει το αθηναϊκό εστιατόριο 'Βυζαντινό' του Athens Hilton για φέτος το χειμώνα.

Σαβόρο Κυνουρίας, μακαρονόπιτα Τριπόλεως, καγιανά με σύγκλινο Μάνης, τυλιχτάρια Πάτρας, κοτόπουλο Μπαρδουνιώτικο Σπάρτης, λαγωτό Αρκαδίας και άλλα πολλά παραδοσιακά εδέσματα από την Πελοπόννησο θα έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει στο μπουφέ του “Βυζαντινού” στο ξενοδοχείο Athens Hilton από τις 16 έως τις 25 Ιανουαρίου 2013.

Οι γεύσεις της Πελοποννήσου είναι το δεύτερο από μια σειρά αφιερωμάτων σε ελληνικές, παραδοσιακές γεύσεις που έχει προγραμματίσει το αθηναϊκό εστιατόριο για φέτος το χειμώνα. Προηγήθηκε η “Κρητική εβδομάδα”, που γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ θα ακολουθήσει αφιέρωμα στην “Πολίτικη κουζίνα” το Φεβρουάριο.

Καθ’όλη τη διάρκεια του γαστρονομικού αυτού αφιερώματος, πάνω από 70 παραδοσιακά πιάτα θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να “μυήσουν’ όλους στις ιδιαίτερες γεύσεις και στα αγνά υλικά μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι οι πελάτες του “Βυζαντινού” δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας 40 ευρώ. Το “Βυζαντινό” διαθέτει και δωρεάν Wi-Fi.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023