Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓευστική πανδαισία με τον Λευτέρη Λαζάρου στο Liostasi Hotel & Suites της Ίου
Ξενοδοχεία

Γευστική πανδαισία με τον Λευτέρη Λαζάρου στο Liostasi Hotel & Suites της Ίου

Οι θέσεις για το γαστρονομικό διήμερο εξαντλήθηκαν εντός ολίγων ημερών από την έναρξη των κρατήσεων. Οι επισκέπτες του εστιατορίου απόλαυσαν ένα μενού πέντε πιάτων που περιείχε μερικές από τις πιο εμβληματικές συνταγές του κ. Λαζάρου ιδανικά ταιριασμένες με κρασιά του ελληνικού αμπελώνα.

Ένα δείπνο αφιερωμένο στις γεύσεις της θάλασσας παρουσίασε ο πολυβραβευμένος σεφ κ. Λευτέρης Λαζάρου στο ξενοδοχείο Liostasi Hotel & Suites της Ίου. Η διοργάνωση αυτού του γαστρονομικού διημέρου εντάσσεται στη συνεργασία που ξεκίνησε ο κ. Λαζάρου από την αρχή της χρονιάς με το κορυφαίο αυτό boutique hotel. Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους ο κ. Λαζάρου επιμελήθηκε το νέο μενού του γαστρονομικού εστιατορίου Grandma’s, προκειμένου αυτό να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση του ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια δημιουργικής ελληνικής κουζίνας των Κυκλάδων.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετική, καθώς οι θέσεις για το γαστρονομικό διήμερο εξαντλήθηκαν εντός ολίγων ημερών από την έναρξη των κρατήσεων. Οι επισκέπτες του εστιατορίου απόλαυσαν ένα μενού πέντε πιάτων που περιείχε μερικές από τις πιο εμβληματικές συνταγές του κ. Λαζάρου ιδανικά ταιριασμένες με κρασιά του ελληνικού αμπελώνα.

“Σε έναν τόπο με το γαλάζιο της θάλασσας τόσο δίπλα σου, σε έναν τόπο που συναντάς τον πλούτο της γης και σ’ έναν χώρο σαν το Λιοστάσι ένιωσα την ανάγκη να προσφέρουμε με την ομάδα μου μια εμπειρία αισθήσεων αντάξια των μοναδικών γαστρονομικών παραδόσεων της Ίου”, δήλωσε ο κ. Λαζάρου κατά την αναχώρησή του από το Κυκλαδονήσι.

“Ήταν χαρά και τιμή για την επιχείρηση και το νησί μας που υποδεχτήκαμε στο Λιοστάσι τον πρωτεργάτη της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας”, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Liostasi Hotel & Suites. “Μέσω της παρουσίας του κ. Λαζάρου μάς δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξουμε για άλλη μία φορά τη σημασία που έχει για το ξενοδοχείο μας η υψηλού επιπέδου γαστρονομία και το πάντρεμα της παράδοσης και των τοπικών μας προϊόντων με μια πιο σύγχρονη κουζίνα”.

Το Liostasi Hotel & Suites, το μόνο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ίου, είναι μέλος της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για το κορυφαίο boutique hotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για το ρομαντικό design, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη θέα. Οι εξαιρετικές παραλίες και η φημισμένη νυχτερινή ζωή της Ίου απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το Λιοστάσι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024