Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓιορτή για τα 40 χρόνια της Grecotel με ανακοίνωση για ανακαινίσεις, ανανέωση συστημάτων/υποδομών και ένα νέο ξενοδοχείο
Ξενοδοχεία

Γιορτή για τα 40 χρόνια της Grecotel με ανακοίνωση για ανακαινίσεις, ανανέωση συστημάτων/υποδομών και ένα νέο ξενοδοχείο

Ο νέος γενικός διευθυντής, κ. Βασίλης Μηναδάκης δήλωσε ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα ανακαινίσεων των ξενοδοχείων, θα ολοκληρωθεί η επένδυση στην ανανέωση των συστημάτων, των υποδομών και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα προστεθεί στην αλυσίδα της Grecotel, στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel έκλεισε 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας και γιόρτασε με ένα πάρτυ την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Pallas Athena, με οικοδεσπότη τον νέο γενικό διευθυντή, κ. Βασίλη Μηναδάκη και πολυάριθμους καλεσμένους από εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 
Ο κ. Μηναδάκης έκανε μία σύντομη ανασκόπηση στην ιστορία των 40 χρόνων του Ομίλου, στα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς και στους πολυεπίπεδους στόχους που έχουν τεθεί για το 2016. Επίσης πρόβλεψε ότι “σύμφωνα με τις ενδείξεις των κρατήσεων και λόγω των ειδικών γεωπολιτικών συνθηκών, τα μηνύματα για τη νέα χρονιά θα είναι αισιόδοξα”.
 
Συνέχισε αναφέροντας: “Θα συνεχιστεί το πρόγραμμα ανακαινίσεων των ξενοδοχείων, θα ολοκληρωθεί η επένδυση στην ανανέωση των συστημάτων, των υποδομών και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα προστεθεί στην αλυσίδα της Grecotel, στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη”.


Ο γενικός διευθυντής της Grecotel κ. Βασίλης Μηναδάκης δέχεται ευχές από τον δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη.

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς περιλάμβανε το λανσάρισμα του νέου βίντεο του Amirandes Grecotel Exclusive Resort στην Κρήτη, με μία μοναδική χορογραφία που παρουσιάστηκε ζωντανά από διακεκριμένους χορευτές εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για 40 τυχερούς ακολούθησε κλήρωση με μοναδικά δώρα που περιλάμβαναν διαμονές, γεύματα σε εστιατόρια και θεραπείες spa στα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου, καθώς και προϊόντα από τη βραβευμένη παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο με βιολογικές καλλιέργειες.

Στη φωτογραφία, ο γενικός διευθυντής της Grecotel κος Βασίλης Μηναδάκης με στελέχη και προσωπικό των τμημάτων Μάρκετινγκ και Πωλήσεων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024