Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαH Gran Meliá εγκαινιάζει νέο πολυτελές ξενοδοχείο το Palazzo Cordusio
Ξενοδοχεία

H Gran Meliá εγκαινιάζει νέο πολυτελές ξενοδοχείο το Palazzo Cordusio

Gran Melia

Η Gran Meliá εγκαινιάζει το ξενοδοχείο Palazzo Cordusio στο Μιλάνο, αναβαθμίζοντας την πολυτελή φιλοξενία με έμφαση στην αρχιτεκτονική κληρονομιά και τη σύγχρονη γαστρονομία.

Η Gran Meliá εγκαινιάζει μια νέα εποχή με το άνοιγμα του Palazzo Cordusio, ενός εμβληματικού ξενοδοχείου, το οποίο στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο, χαρακτηριστικό δείγμα της ιταλικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα και το οποίο εκφράζει την υψηλή τέχνη της φιλοξενίας μέσα από την κομψότητα και την ομορφιά.

Ως η ιδανική επιλογή για να ανακαλύψει κανείς την πλούσια κουλτούρα του Μιλάνου και τα μοναδικά αξιοθέατα της πόλης, το ξενοδοχείο πρόκειται να γίνει το νέο γαστρονομικό και πολιτιστικό hotspot, χάρη στη συνεργασία του με τον κορυφαίο διεθνή Όμιλο Sunset Hospitality Group, παρουσιάζοντας fine dining concepts εμπνευσμένα από την παγκόσμια γαστρονομική σκηνή, αλλά και λόγω της απαράμιλλης κεντρικής τοποθεσίας του.

Ως το δεύτερο ξενοδοχείο Gran Meliá και η τέταρτη πολυτελής μονάδα του Ομίλου στην Ιταλία, η έναρξη λειτουργίας του Palazzo Cordusio ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της Meliá Hotels International στον προορισμό και την αναδεικνύει σε βασικό παίκτη στον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Το Palazzo Cordusio, A Gran Meliá Hotel βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία, στην Piazza Cordusio, μία από τις πιο εμβληματικές πλατείες του Μιλάνου. Το πολυτελές ξενοδοχείο στεγάζεται στο ιστορικό Palazzo Venezia, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα της Assicurazioni Generali, όπου για περισσότερο από έναν αιώνα φιλοξενούσε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Το ξενοδοχείο σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Gran Meliá στο Μιλάνο, το οποίο έρχεται να συναντήσει το θυγατρικό property Villa Agrippina στη Ρώμη.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει τη διατήρηση ιστορικών στοιχείων με την υποστήριξη της Generali Real Estate και του Studio Marco Piva, ενώ οι εσωτερικοί χώροι έχουν μετατραπεί σε 84 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Η διακόσμηση από το Studio Asah περιλαμβάνει υφάσματα Rubelli και έπιπλα από διάσημα ιταλικά brands, προσφέροντας μια σύγχρονη εμπειρία διαμονής που τιμά την ιστορία της Generali.

Η Sunset Hospitality Group, με παρουσία σε δεκαέξι χώρες, έχει καταστεί σημαντικός παίκτης στον κλάδο της φιλοξενίας και του lifestyle, φέρνοντας στο προσκήνιο τέσσερα μοναδικά γαστρονομικά concepts που ενσωματώνουν την τοπική παραγωγή και πολιτισμό σε κάθε εμπειρία διαμονής. Στο Gioia, δημιουργία του Fabio Bertoni, προσφέρεται μια αυθεντική ζαχαροπλαστική εμπειρία, ενώ το Giardino Cordusio, υπό την καθοδήγηση του Giancarlo Mancino, εξειδικεύεται σε πρωτότυπα κοκτέιλ, με έμφαση στα προσεκτικά ωριμασμένα Negroni. Παράλληλα, το Isola, υπό τη διεύθυνση του Francesco Bagnato, προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες με επιρροές από τα νησιά της νότιας Ιταλίας, ενισχύοντας την πολιτιστική σύνδεση μέσα από την προσφορά εξαιρετικών ιταλικών πιάτων και ποικιλίας κρασιών. Αυτή η δέσμευση για ποιότητα και καινοτομία αποτυπώνεται στην αναγνώριση του ομίλου από εξέχουσες διεθνείς πλατφόρμες όπως τον Οδηγό Michelin, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας και lifestyle παγκοσμίως.

Ετικέτες
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024