Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH Spyrou Hotels όρισε τον κ. Γιάννη Γρηγόρα ως τον νέο Deputy Manager Sales & Marketing
Νέα στελέχη

H Spyrou Hotels όρισε τον κ. Γιάννη Γρηγόρα ως τον νέο Deputy Manager Sales & Marketing

Ο κ. Γρηγόρας είναι κάτοχος τριών τίτλων σπουδών Bachelor (Marketing, International Business και International Studies) του κρατικού Πανεπιστημίου της Pennsylvania.

Στοχεύοντας να ενδυναμώσει περαιτέρω τη θέση του ως ένας εκ των κορυφαίων Ξενοδοχειακών Ομίλων στην Ελλάδα, ο Όμιλος Spyrou Hotels ανακοίνωσε τον διορισμό του κ. Γιάννη Γρηγόρα στη θέση του Deputy Manager Sales & Marketing.

“Είμαστε βέβαιοι ότι έχοντας τον Γιάννη στην ομάδα μας, η Spyrou Hotels και η Spyrou Philoxenia, θα αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους και θα επιχειρήσουν μια περαιτέρω επέκταση τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή τουριστική αγορά”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, γενικός διευθυντής του Ομίλου Spyrou Hotels.  

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, ο κ. Γρηγόρας έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις στον τομέα των πωλήσεων και του marketing στις εταιρείες Travelive, Antenna Group (International Division), και Dish Network (υπηρεσίες στην Ελληνική γλώσσα) στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Είναι κάτοχος τριών τίτλων σπουδών Bachelor (Marketing, International Business και International Studies) του κρατικού Πανεπιστημίου της Pennsylvania.

“Είμαι ενθουσιασμένος με τη συμμετοχή μου στην οικογένεια της Spyrou Hotels ως ο νέος αναπληρωτής διευθυντής για τις Πωλήσεις και το Marketing”, είπε ο κ. Γρηγόρας. “Η εταιρεία έχει παρουσιάσει μια εξέχουσα πορεία στον τομέα της φιλοξενίας στο νησί, στην οποία εύχομαι να συνεισφέρω κι εγώ με τη σειρά μου. Η Σκόπελος είναι ένας εκλεπτυσμένος προορισμός και ο στόχος μας στη Spyrou Hotels είναι να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας νέες και εξευγενισμένες υπηρεσίες και εμπειρίες, σε αρμονία πάντα με τον μοναδικό περιβάλλοντα χώρο. Η Spyrou Hotels καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει ότι κάθε επισκέπτης θα γίνει πρεσβευτής τόσο των καταλυμάτων της όσο και της Ελληνικής φιλοξενίας εν γένει”.

Η Spyrou Hotels διαθέτει τα Rigas Hotel, Skopelos Holidays Hotel & Spa, Blue Green Bay και Elios Holidays Hotel, τα Pan Bar, Ormos Restaurant και Elios Restaurant, καθώς επίσης κατέχει την Spyrou Philoxenia, εταιρεία αναδιοργάνωσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024