Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Hilton δημιουργεί τα Spark by Hilton, νέα αλυσίδα στην premium economy κατηγορία
Ξενοδοχεία

Η Hilton δημιουργεί τα Spark by Hilton, νέα αλυσίδα στην premium economy κατηγορία

«Το Spark by Hilton βασίζεται στην κληρονομιά της ανάπτυξης διεθνών brands, τα οποία προσφέρουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών α’ κλάσης στους επισκέπτες μας, καθώς εργαζόμαστε για να εξυπηρετήσουμε οποιονδήποτε επισκέπτη, για κάθε περίσταση ταξιδιού, οπουδήποτε στον κόσμο», τονίζει ο Christopher J. Nassetta, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Hilton.

Ο ξενοδοχειακός κολοσσός Hilton ανακοινώνουν τα Spark by Hilton, τη νέα premium οικονομική επιλογή, που εγκαινιάζει στο χαρτοφυλάκιό του ο όμιλος και αναμένεται να δώσει προστιθέμενη αξία στη διαμονή των επισκεπτών.

«Ο όμιλος Hilton είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της φιλοξενίας, γι’αυτό συνεχίζουμε να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας και να ανταπεξερχόμαστε στις ανάγκες των επισκεπτών και των συνεργατών μας. Το Spark by Hilton βασίζεται στην κληρονομιά της ανάπτυξης διεθνών brands, τα οποία προσφέρουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών α’ κλάσης στους επισκέπτες μας, καθώς εργαζόμαστε για να εξυπηρετήσουμε οποιονδήποτε επισκέπτη, για κάθε περίσταση ταξιδιού, οπουδήποτε στον κόσμο», τονίζει ο Christopher J. Nassetta, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Hilton.

Το νέο brand  Spark by Hilton βασίζεται στη συνεχή αξιολόγηση της αγοράς για την ανάπτυξη νέων εμπορικών σημάτων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των επισκεπτών και των ξενοδόχων. Τα τελευταία 15 χρόνια, ο όμιλος Hilton έχει υπερδιπλασιάσει το χαρτοφυλάκιο των brands του και τον αριθμό των δωματίων του σε όλο τον κόσμο οργανικά, δημιουργώντας μια ποικιλόμορφη, αλλά συμπληρωματική σειρά brands σε διάφορες κατηγορίες.

Αξία και συνέπεια για τους επισκέπτες

Εξυπηρετώντας τους επισκέπτες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την αξία της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας, τα Spark by Hilton θα προσφέρουν:

  • Στοχαστική απλότητα: Το Spark by Hilton θα προσφέρει απλό, εμπνευσμένο design με πινελιές εύθυμων χρωμάτων, που θυμίζουν ύπαιθρο. Κάθε ξενοδοχείο θα προσφέρει μια φιλόξενη αίσθηση άφιξης με πολύχρωμους εξωτερικούς τοίχους και δυναμικά έργα τέχνης. Ο δημόσιος χώρος θα διαθέτει πολυλειτουργικά καθίσματα, από  κοινόχρηστα τραπέζια μέχρι κουνιστές πολυθρόνες, προσφέροντας πολλές επιλογές στους επισκέπτες για να απολαύσουν πρωινό, να κοινωνικοποιηθούν ή να εργαστούν τη διάρκεια της ημέρας. Τα δωμάτια θα είναι άνετα και ξεκούραστα, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να χαλαρώσουν και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους. Εστιάζοντας σε πρακτικές ανέσεις, τα απλά, βελτιωμένα έπιπλα θα περιλαμβάνουν ανοιχτή ντουλάπα, ψυγείο στο δωμάτιο, επιφάνεια εργασίας πολλαπλών χρήσεων και φωτεινό μπάνιο.
  • Αξιόπιστη εξυπηρέτηση: Ως μέρος της οικογένειας Hilton, οι επισκέπτες θα αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και σίγουροι για τη διαμονή τους από τη στιγμή που θα περάσουν από την πόρτα. Τα φιλικά μέλη της ομάδας του ξενοδοχείου, με προσοχή στη λεπτομέρεια, θα προσφέρουν ευχάριστη εξυπηρέτηση. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους, όπως 24ωρο ψηφιακό check-in και ψηφιακό κλειδί.
  • Απροσδόκητες “πινελιές”: Τα Spark by Hilton στοχεύουν στην προστιθέμενη αξία των εμπειριών των επισκεπτών, προσφέροντας ένα απλό, δωρεάν πρωινό, με premium καφέ, χυμό και μπάρα πρωινού. Επίσης θα υπάρχει επίσης 24ωρη αγορά λιανικών προϊόντων για τους ταξιδιώτες.
  • Συνεπής ποιότητα: Για να διασφαλιστεί ο στόχος μιας συνεπούς, ποιοτικής εμπειρίας των επισκεπτών, κάθε ξενοδοχείο θα ανακαινιστεί πλήρως, πριν ενταχθεί στο Spark by Hilton και την οικογένεια Hilton.
Αξία για τους ιδιοκτήτες

Η Hilton δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για τους ιδιοκτήτες και τους χειριστές με την κυκλοφορία του Spark by Hilton. Αυτή η οικονομικά αποδοτική μετατροπή επωνυμίας μιας μονάδας παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για υπάρχοντα ακίνητα, επανασχεδιάζοντας το τμήμα Economy της ξενοδοχειακής αγοράς και εστιάζοντας σε τομείς που οδηγούν την εμπειρία των επισκεπτών, παρέχοντας παράλληλα μια εμφάνιση και αίσθηση με συνέχεια και συνέπεια σε κάθε ξενοδοχείο.

Οι ιδιοκτήτες θα επωφεληθούν επίσης από το ισχυρό δίκτυο της Hilton, το ανθεκτικό επιχειρηματικό και εμπορικό μοντέλο υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενός οικονομικά αποδοτικού μοντέλου τιμολόγησης και αυτοματοποιημένων προσφορών στους πελάτες, όπως το ψηφιακό check-in και το Digital Key.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024