Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήHIP και AMR Collection ανακοινώνουν το άνοιγμα του Dreams Corfu Resort & Spa
Ξενοδοχεία

HIP και AMR Collection ανακοινώνουν το άνοιγμα του Dreams Corfu Resort & Spa

Η HIP επένδυσε περίπου 29,2 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τη μετατροπή του ξενοδοχείου, το οποίο άνοιξε στις 28 Ιουλίου 2022. Το ξενοδοχείο διαχειρίζεται η AMR Collection υπό το brand Dreams Resorts & Spas.

Η Hotel Investment Partners, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone και η Apple Leisure Group, ο κορυφαίος όμιλος διαχείρισης θερέτρων, ταξιδιών αναψυχής και φιλοξενίας στη Βόρεια Αμερική, μέρος της Hyatt, ανακοινώνουν το άνοιγμα του Dreams Corfu Resort & Spa στις 28 Ιουλίου –παλαιότερα γνωστό ως Corcyra Beach, στα Γουβιά της Κέρκυρας– μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Η HIP επένδυσε περίπου 29,2 εκατ. ευρώ για να αναβαθμίσει και να μετατρέψει το ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η AMR Collection υπό την επωνυμία Dreams Resorts & Spas προσφέροντας υπηρεσίες Unlimited-Luxury. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή όλων των κοινόχρηστων χώρων και δωματίων, τοποθετώντας το ακίνητο ανάμεσα στα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα.

Μέχρι το 2023, το θέρετρο θα διαθέτει 337 δωμάτια, 203 από τα οποία θα ανήκουν στην κατηγορία Preferred Club. Το καλοκαίρι του 2022, το θέρετρο άνοιξε με 235 δωμάτια, 50 εκ των οποίων ανήκαν στην κατηγορία Preferred Club. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρόσβαση στην infinity πισίνα, σε αναβαθμισμένα εστιατόρια, στα πέντε νέα σημεία φαγητού και ποτού, όπως a la carte εστιατόρια, lobby bar, beach bar, νέο χώρο ψυχαγωγίας και νέο σπα με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το Dreams Corfu Resort & Spa είναι το πρώτο ακίνητο με την επωνυμία Dreams που άνοιξε στην Ελλάδα. Προσφέρει στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτική προβλήτα που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ, καθώς και άλλες δραστηριότητες και εκδρομές στα νερά της Κέρκυρας.

Η ανακαίνιση του Dreams Corfu Resort & Spa υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank, η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024