Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήHotel of the Year Awards – Ποια είναι τα ξενοδοχεία της χρονιάς;
Ξενοδοχία

Hotel of the Year Awards – Ποια είναι τα ξενοδοχεία της χρονιάς;

Ανανεωμένες είναι οι κατηγορίες βράβευσης, με νέους τίτλους, όπως Luxury Art Hotel, Best Destination Resort, Access Champion, Best Comfort Food Hotel, Wine Hotel και Best Hotel Revamp.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Greek Hotel of the Year Awards έρχονται να αναδείξουν τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Ο κ. Πάνος Αλμυράντης, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, γενικός διευθυντής του Daios Cove και αντιπρόεδρος του European Hotel Managers Association, δήλωσε σχετικά με τη φετινή διοργάνωση: “Τα ξενοδοχεία αποτελούν την κορωνίδα της ελληνικής φιλοξενίας, ενσαρκώνοντας την έννοια της φροντίδας. Έχοντας εμπιστοσύνη στις ανεπτυγμένες δεξιότητες των ξενοδόχων, τα φετινά βραβεία θα πορευτούν με οδηγό την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του φυσικού κάλλους, τον σεβασμό στην τοπική κοινότητα και την γλυκιά νοοτροπία που μεταφέρει στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες. Με μεθοδικότητα, απόλυτη προσήλωση και όρεξη, η κριτική επιτροπή θα αναδείξει μέσα από τις υποψηφιότητες το ιδανικό ξενοδοχειακό αμάλγαμα, που θα ανταποκρίνεται στις αυξημένες προκλήσεις του σήμερα και κυρίως του αναπτυσσόμενου μέλλοντος”.

Τις υποψηφιότητες αξιολογεί η ανανεωμένη κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από ανθρώπους της ανάπτυξης, σχεδιασμού και λειτουργίας ξενοδοχείων, luxury travel specialists, αρχιτέκτονες και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανανεωμένες είναι και οι κατηγορίες βράβευσης, με νέους τίτλους, όπως Luxury Art Hotel, Best Destination Resort, Access Champion, Best Comfort Food Hotel, Wine Hotel και Best Hotel Revamp. Στις διαδικασίες αξιολόγησης των φετινών υποψηφιοτήτων θα συμπεριληφθεί και η διενέργεια mystery calls σε επιλεγμένες κατηγορίες των βραβείων.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων στα βραβεία θα συνεχίζεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024