Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαHyatt Regency Thessaloniki, 20 χρόνια γαστρονομία
Γαστρονομία

Hyatt Regency Thessaloniki, 20 χρόνια γαστρονομία

Η φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες των chefs του ξενοδοχείου και την εμπειρία δύο δεκαετιών αποτυπώθηκε μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου, συγκεντρώνοντας τις συνταγές που ξεχώρισαν.

Στη διάρκεια των 20 χρόνων της, η γαστρονομική πορεία της κουζίνας του Hyatt Regency Thessaloniki “γέννησε” εμβληματικά πιάτα και χάρισε μοναδικές στιγμές σε όσους αναζητούν μια αυθεντική gourmet απόλαυση. Η φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες των chefs του ξενοδοχείου και την εμπειρία δύο δεκαετιών αποτυπώθηκε μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου, συγκεντρώνοντας τις συνταγές που ξεχώρισαν, τα πιάτα που αγαπήθηκαν περισσότερο.

Ύστερα από πολύμηνη προετοιμασία, η έκδοση “Culinary Exclusive Story-The 20year edition” είναι έτοιμη. Ο Executive Chef Απόστολος Αλτάνης, ο Pastry Chef Αλέξανδρος Αλεξίου και οι μπριγάδες τους μοιράζονται τα μυστικά τους και αποκαλύπτουν 20 μενού και 60 συνταγές “που έγραψαν γαστρονομική ιστορία”.

Έγινε επιλογή εστίασης στα “υλικά και τις “πρώτες ύλες” που συνθέτουν τη βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκαν πολλές από τις αναμνήσεις και σημάδεψαν σημαντικές στιγμές της ζωής: κάποιο ιδιαίτερο γεύμα, ένα αξέχαστο δείπνο, μία φιλική κουβέντα συνοδεία μεζέδων και καλού κρασιού. Ένα “τραπέζι”, στο οποίο οι άνθρωποι του ξενοδοχείου είτε ήταν οικοδεσπότες, είτε συνδαιτημόνες και φιλοξενούμενοι.

Το Hyatt Regency Thessaloniki συμπλήρωσε 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της φιλοξενίας και των luxury services. Αυτήν την επέτειο θέλησε να την μοιραστεί με όλους, καταγράφοντας μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μαγειρικές δημιουργίες των chefs του.

Το βιβλίο, προς το παρόν, είναι διαθέσιμο στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024