Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Brown Hotels εγκαινιάζει το δεύτερο 5* resort της στην Ελλάδα
Νέα ξενοδοχεία

Η Brown Hotels εγκαινιάζει το δεύτερο 5* resort της στην Ελλάδα

Το Isla Brown Chania βρίσκεται σε απόσταση 14 χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων, κοντά στο διάσημο χωριό και την παραλία του Σταυρού.

Το Isla Brown Chania, το ολοκαίνουριο resort 5 αστέρων της οικογένειας Brown, θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του τον Μάιο. Με πανοραμική θέα στο Κρητικό Πέλαγος το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Κόλπου των Χανίων, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου.

Διαθέτει 148 deluxe δωμάτια και σουίτες, με ιδιωτική πισίνα, 3 μεγάλες πισίνες, spa & wellness center και τρία εστιατόρια. Απέχει μόλις 15 λεπτά από το αεροδρόμιο των Χανίων και εκτείνεται σε μια έκταση περίπου 3.000 τ.μ. προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες σε ταξιδιώτες με άποψη.

Το Isla Brown Chania βρίσκεται σε απόσταση 14 χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων, κοντά στο διάσημο χωριό και την παραλία του Σταυρού, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Ζορμπάς». Οι περισσότερες παραλίες του Ακρωτηρίου προστατεύονται από τους δυνατούς ανέμους του καλοκαιριού και βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την πόλη, όπως το Μαράθι και η παραλία του Καλαθά αλλά και πολύ κοντά σε ιστορικά αξιοθέτα όπως η αρχαία πόλη της Κυδωνίας, τα μοναστήρια όπως το Γουβερνέτο, η Αγία Τριάδα και ο Παξινός και οι τάφοι των Βενιζέλων.

Ας σημειωθεί, ότι πρόκειται για το δεύτερο 5 αστέρων resort της Brown Hotels στην Ελλάδα -ύστερα από το Isla Brown Corinthia που ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρυσι την Άνοιξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024