Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Chnaris HMDC ανέλαβε δύο νέα ξενοδοχεία σε Χερσόνησο και Καλαμάτα
Ξενοδοχεία

Η Chnaris HMDC ανέλαβε δύο νέα ξενοδοχεία σε Χερσόνησο και Καλαμάτα

Το Elite City Resort στην Καλαμάτα είναι ένα ξενοδοχείο που διαθέτει θέα το Μεσσηνιακό Κόλπο, προσφέροντας πολυάριθμες και πολυτελείς υπηρεσίες σ’έναν χώρο 35 στρεμμάτων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Το Elysian Suites στον Ανισσαρά Χερσονήσου, συνδυάζει χαλαρωτικές και ταυτόχρονα πολυτελείς διακοπές δίπλα στην περιοχή της Χερσόνησο.

Με δυο ακόμα πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, τα ξενοδοχεία Elite City Resort στην Καλαμάτα και το Elysian Suites στον Ανισσαρά Χερσονήσου – δυο μονάδες με σημαντική παρουσία στις τοπικές αγορές – ενισχύθηκε το επιχειρησιακό χαρτοφυλάκιο της Chnaris HMDC, η οποία ανέλαβε τη διαχείριση των παραπάνω καταλυμάτων.

Το Elite City Resort στην Καλαμάτα είναι ένα ξενοδοχείο που διαθέτει θέα το Μεσσηνιακό Κόλπο, προσφέροντας πολυάριθμες και πολυτελείς υπηρεσίες σ’έναν χώρο 35 στρεμμάτων καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου, συνδυάζοντας πόλη, βουνό και θάλασσα, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση και την εξυπηρέτηση κάθε επισκέπτη.

Το Elysian Suites στον Ανισσαρά Χερσονήσου, συνδυάζει χαλαρωτικές και ταυτόχρονα πολυτελείς διακοπές δίπλα στην περιοχή της Χερσόνησο. Οι πρόσφατα ανακαινισμένες πολυτελείς σουίτες προσφέρουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, φιλικές προς το περιβάλλον, με ευρύχωρους χώρους και την απαραίτητη ιδιωτικότητα. Αποτελεί δε την ιδανική απόδραση για ζευγάρια, φίλους και οικογένειες, καλωσορίζοντας τους σε έναν κόσμο κομψότητας και άψογης εξυπηρέτησης.

O γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Chnaris HMDC με δυο εξαιρετικές ξενοδοχειακές μονάδες: Το Elite City Resort στην Καλαμάτα και το Elysian Suites στον Ανισσαρά Χερσονήσου. Δυο πολυτελή ξενοδοχεία – κοσμήματα για τις περιοχές τους, τα οποία εντάσσονται στην ομπρέλα του Ομίλου μας, ενισχύοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές τους. Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και για αυτές τις συνεργασίες που δίνουν πρόσθετη αξία σε όλα τα μέρη, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα συνεργιών των ανθρώπων του τουρισμού και δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, αν θέλουμε να έχουμε επιτυχίες μέσα στο διεθνές και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του τουρισμού. Γι’ αυτό και θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου αλλά και στις ικανότητες της μεγάλης ομάδας της Chnaris HMDC και να δηλώσω ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που από κοινού τίθενται”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024