Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ «Χρυσή Επιλογή» σε δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels

Η «Χρυσή Επιλογή» σε δύο ξενοδοχεία της Louis Hotels

Το βραβείο «Χρυσή Επιλογή» του βρετανικού τουριστικού οργανισμού, First Choice, για το 2002, απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία της Louis Hotels: Louis Corcyra Beach, στην Κέρκυρα και Louis Zante Beach, στη Ζάκυνθο. […]

Το βραβείο «Χρυσή Επιλογή» του βρετανικού τουριστικού οργανισμού, First Choice, για το 2002, απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία της Louis Hotels: Louis<...> Corcyra Beach, στην Κέρκυρα και Louis Zante Beach, στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με τη First Choice, η «Χρυσή Επιλογή» απονέμεται στο Louis Corcyra Beach και στο Louis Zante Beach «για τη συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, όπως αυτές έχουν αξιολογηθεί από τους πελάτες της First Choice». Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι το Louis Corcyra Beach κερδίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τη συγκεκριμένη διάκριση.

Η βράβευση στηρίζεται σε ένα μεγάλο αριθμό κριτηρίων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται: το επίπεδο των υπηρεσιών, η ποιότητα και η ποικιλία των φαγητών, η επίπλωση και ο διάκοσμος των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων. Η προσωπική εξυπηρέτηση στο εστιατόριο, το συνολικό επίπεδο ικανοποίησης από τη διαμονή, αλλά και η τοποθεσία του ξενοδοχείου, θεωρούνται, επίσης, ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες από τους πελάτες της First Choice που συμμετέχουν στην αξιολόγηση.

Αναφερόμενος στη βράβευση των δύο ξενοδοχείων, ο διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels, Ιάσωνας Περδίος, τόνισε: «Η φετινή βράβευση του Louis Corcyra Beach και του Louis Zante Beach αποδεικνύει τη σταθερότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Louis Hotels τις απαιτήσεις των πελατών της για ποιότητα και συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η διάκριση αυτή αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία εάν αναλογιστεί κανείς τόσο τον έντονο ανταγωνισμό, αλλά και την κρίση που περνά ο τουρισμός το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, η Louis Hotels εξακολουθεί να κρατά ψηλά τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών».

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα Louis Corcyra Beach και Louis Zante Beach ανήκουν στη μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων Louis Hotels, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με συνολικά 14 ξενοδοχειακές μονάδες. Το Louis Corcyra Beach βρίσκεται στον κόλπο των Γουβιών και καλύπτει έκταση 72 στρεμμάτων. Διαθέτει 260 πολυτελή δωμάτια, δύο πισίνες, εστιατόρια και πέντε ιδιωτικές παραλίες, παρέχοντας στους φιλοξενούμενούς του όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το Louis Zante Beach είναι χτισμένο στον κόλπο του Λαγανά και διαθέτει 275 δωμάτια. Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του είναι: ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για παιδιά, γυμναστήριο, τρία διαφορετικά μπαρ και δύο εστιατόρια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024