Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Expedia εγκαινιάζει το 'Collections'
Ξενοδοχία

Η Expedia εγκαινιάζει το 'Collections'

Γνωρίζοντας ότι μια πηγή ανησυχίας για τους ταξιδιώτες μπορεί να είναι το εάν η ταξιδιωτική τους εμπειρία θα ανταποκριθεί ακριβώς στις προσδοκίες τους, όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο 'Collection' της Expedia, πρέπει να πληρούν ένα σύνολο αυστηρών προτύπων και καθορίζονται βάσει ενός συνδυασμού δεδομένων, ωστε να παρέχουν εκείνα τα ξενοδοχεία με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε δημοφιλείς προορισμούς.

Η Expedia λανσάρισε το “Collections”, ένα νέο μέσο για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν τα καλύτερα ξενοδοχεία για κάθε ταξιδιωτική εμπειρία. Αρχικά ξεκίνησε με έξι Collections (Beach, Relaxation, Family Fun, Culture & History, Shopping και Snow), με κάθε μία από τις λίστες να έχει επιμεληθεί από την εταιρεία και κάθε ξενοδοχείο που έχει επιλεγεί φέρει την “σφραγίδα” έγκρισης ποιότητας της Expedia.

Γνωρίζοντας ότι μια πηγή ανησυχίας για τους ταξιδιώτες μπορεί να είναι εάν η ταξιδιωτική τους εμπειρία θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους, όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο “Collection” της Expedia, πρέπει να πληρούν ένα σύνολο αυστηρών προτύπων και καθορίζονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό δεδομένων, για να παρέχουν εκείνα τα ξενοδοχεία με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε δημοφιλείς προορισμούς. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν online σε καταλύματα ανάλογα με τον τύπο ταξιδιωτικής εμπειρίας που επιθυμούν και τον προορισμό, κάνοντας τη διαδικασία εύρεσης ενός μέρους διαμονής ευκολότερη.

“Ξέρουμε ότι οι ταξιδιώτες ξοδεύουν τεράστιο χρονικό διάστημα διερευνώντας τα καταλύματα που πρόκειται να επιλέξουν, από την ανάγνωση κριτικών μέχρι τον έλεγχο πολλών ιστοσελίδων για την καλύτερη τιμή, περιοχή και ποιότητα. Γι’αυτόν το λόγο δημιουργήσαμε το ‘Collections’, για να κάνουμε εμείς όλη αυτήν τη διαδικασία αντί για εσάς”, λέει ο Dan Reed, εμπορικός αντιπρόεδρος της Expedia. “Κατά την επιλογή των κριτηρίων για αυτά τα ξενοδοχεία θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα μπορούσαν να κάνουν μια χωρίς επιφυλάξεις κράτηση, από τη λίστα τύπων του ‘Collections’, γνωρίζοντας ότι αυτό θα ήταν το ακριβές είδος διακοπών που θα επέλεγαν και ότι η σχέση ποιότητας-τιμής που θα πετύχαιναν θα ήταν εξαιρετική. Είναι όλα ξενοδοχεία, που ‘υποστηρίζονται’ θετικά από κριτικές πελατών μας, ταιριάζουν με τον τύπο διακοπών που αναζητά ο πελάτης και είναι σε πολύ καλή τιμή, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να βρουν το καλύτερο ξενοδοχείο για κάθε τους εμπειρία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024