Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Invel Real Estate και η Prodea Investments αποκτούν πολυτελές ξενοδοχείο στη Μήλο
Αγοραπωλησίες

Η Invel Real Estate και η Prodea Investments αποκτούν πολυτελές ξενοδοχείο στη Μήλο

Μέχρι τώρα, το ακίνητο ονομαζόταν Small Luxury Hotels of the World και λειτουργούσε υπό την Domes Resorts. Ωστόσο πλέον η Prodea Investments εξαγόρασε το 49% και η Invel Real Estate το 51%.

Η Invel Real Estate και η Prodea Investments απέκτησαν το White Coast Pool Suites, ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο ελληνικό νησί της Μήλου.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στην παραλία Σαρακίνικο, διαθέτει συνολικά 30 σουίτες, η καθεμία με ιδιωτική πισίνα και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Η Invel και η Prodea θα επενδύσουν σημαντικά κεφάλαια για να επεκτείνουν το ξενοδοχείο, μετατρέποντάς το σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία ιδιωτικής πισίνας στο Αιγαίο, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου.

Μέχρι τώρα, το ακίνητο ονομαζόταν Small Luxury Hotels of the World και λειτουργούσε υπό την Domes Resorts. Ωστόσο πλέον η Prodea Investments εξαγόρασε το 49% και η Invel Real Estate το 51%.

Ο Αλέξης Πιπιλής, Head of Acquisitions της Invel στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αυτή η εξαγορά αποτελεί απόδειξη της καλή μας γνώσης στον εντοπισμό και την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων πολυτελούς φιλοξενίας σε εξαιρετικές τοποθεσίες στη Νότια Ευρώπη. Ακολουθεί την απόκτηση του Bellevue στην Cortina d’Ampezzo και καταδεικνύει την ικανότητά μας να αντλούμε μοναδικές ευκαιρίες σε αυτές τις αγορές. Ανυπομονούμε να προχωρήσουμε τα σχέδιά μας για να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες αυτού του θερέτρου στο πραγματικά μαγευτικό νησί της Μήλου, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο το 2021».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024