Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Mindhaus αναλαμβάνει τη στρατηγική και διαχείριση marketing για το 5* Amada Colossos Resort
Ξενοδοχεία

Η Mindhaus αναλαμβάνει τη στρατηγική και διαχείριση marketing για το 5* Amada Colossos Resort

Συμβουλευτική στρατηγικής branding & marketing και συνολική διαχείριση δράσεων προώθησης και προβολής.

Η Mindhaus, μέλος της V+O Greece, αναλαμβάνει τη συμβουλευτική σε θέματα στρατηγικής branding και marketing, καθώς και τη συνολική διαχείριση των δράσεων προώθησης και προβολής (full-service marketing management) σε Β2C και B2B επίπεδο για το 5* Amada Colossos Resort στη Ρόδο.

Στο πλαίσιο της διευρυμένης αυτής συνεργασίας, η Mindhaus είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της στρατηγικής και των ενεργειών branding, marketing και επικοινωνίας, αλλά και τη συνολική διαχείριση ζητημάτων marketing σε online και offline επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει την ευθύνη για την παροχή συμβουλών, την επίβλεψη και την υποστήριξη σε θέματα που αφορούν στο branding και το brand storytelling, στο δημιουργικό, και στην ψηφιακή παρουσία και τα online εργαλεία. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει την υποστήριξη σε θέματα B2B marketing, στη συμμετοχή και παρουσία σε ειδικές εκδηλώσεις και εκθέσεις (Travel Trade), και στην υλοποίηση εστιασμένων fam και press trips σε στενή συνεργασία με το υφιστάμενο δίκτυο πωλήσεων του resort.

Το 5* Amada Colossos Resort είναι ένα Luxury Ultra all-inclusive Resort, 700 δωματίων σε μία από τις πλέον ελκυστικές τοποθεσίες της Ρόδου με θέα την παραλία της Καλλιθέας, η ανακατασκευή του οποίου υπερέβη τα 50 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ιδανικό προορισμό για επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση, προσφέροντας ειδικά σχεδιασμένες ζώνες ενηλίκων και οικογενειακές ζώνες, ποικιλία επιλογών διασκέδασης και εστίασης, αλλά και εξατομικευμένες και αυθεντικές εμπειρίες.

Με αφορμή το νέο αυτό έργο, ο κ.  Θεόφιλος Κυρατσούλης, γενικός διευθυντής της Mindhaus, ανέφερε: “Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας να συμμετέχουμε σε ένα τόσο ξεχωριστό και υψηλών προδιαγραφών project όπως είναι το 5* Amada Colossos Resort, αναλαμβάνοντας την ενίσχυση της ταυτότητάς του και την αποτελεσματική προώθηση και προβολή του στις βασικές αγορές του Ελληνικού τουρισμού”.

Ο κ. Άρης Σουλούνιας, ιδιοκτήτης του 5* Amada Colossos Resort ανέφερε για τη συνεργασία: “Το 5* Amada Colossos Resort, μετά την πλήρη ανακατασκευή του το περασμένο καλοκαίρι, σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον Ροδιακό και ελληνικό τουρισμό. Σήμερα, εγκαινιάζουμε μια συνεργασία μέσα από την οποία φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τις αξίες και τη φιλοσοφία της ταυτότητάς μας και να σχεδιάσουμε, με τεχνοκρατική προσέγγιση, τις ενέργειες marketing που θα προωθήσουν αποτελεσματικά το ξενοδοχείο στη νέα εποχή”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024