Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ νέα επέκταση του Contessina Hotel, με οικογενειακό 'χαρακτήρα'
Ξενοδοχεία

Η νέα επέκταση του Contessina Hotel, με οικογενειακό 'χαρακτήρα'

H νέα σύγχρονη πρόταση διαμονής αποτελείται από friends & family swim-up pool σουίτες -κάποιες με ιδιωτικό κήπο ή δύο υπνοδωμάτια-, αλλά και junior suites με indoor hot tub -όλες ευρύχωρες και φωτεινές με contemporary αισθητική και φυσικά υλικά, όπως ξύλο και μάρμαρο και θέα στην πισίνα ή τους κήπους του ξενοδοχείου.

Το Contessina Hotel, “ναυαρχίδα” των Contessina Collection, πλήρως ανακαινισμένο από το 2019, επεκτείνεται για να υποδεχθεί το 2022 με μια σειρά νέων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, ώστε να προσφέρει μια μοναδική πρόταση οικογενειακών διακοπών στο νησί της Ζακύνθου.

Tα νέα δωμάτια και οι σουίτες του Contessina Hotel έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Χριστίνα Βούτου. H νέα σύγχρονη πρόταση διαμονής αποτελείται από friends & family swim-up pool σουίτες -κάποιες με ιδιωτικό κήπο ή δύο υπνοδωμάτια-, αλλά και junior suites με indoor hot tub -όλες ευρύχωρες και φωτεινές με contemporary αισθητική και φυσικά υλικά, όπως ξύλο και μάρμαρο και θέα στην πισίνα ή τους κήπους του ξενοδοχείου.

Το νέο κεντρικό open-kitchen Veggera Restaurant, με έμφαση στην τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα, παρέχει ένα πλήρες ελληνικό πρωινό και γαστρονομικές επιλογές για μπουφέ δείπνο που έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Όσο για το θρεπτικό παιδικό μενού, το έχει δημιουργήσει με ιδιαίτερη φροντίδα η διατροφολόγος Λήδα Γιατρά. Τη σύγχρονη γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνει η διαλογή προϊόντων από τον κήπο με τα βιολογικά λαχανικά και βότανα του Contessina Hotel.

Ο χώρος ευεξίας και χαλάρωσης Kamara Spa -εξοπλισμένος με γυμναστήριο, δίπλα στη νέα κεντρική πισίνα και το Pool Bar Lunch- και το εντυπωσιακό Roof Garden Lounge για βραδιές γευσιγνωσίας και wine tasting, αποτελούν τις νέες προτάσεις του Contessina Hotel για τους γονείς, ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν δημιουργική απασχόληση στο Contessina Kids Club.

Μόλις λίγα μέτρα από την αμμώδη παραλία του Τσιλιβή με δύο παιδικές πισίνες για τους μικρούς φίλους που παράλληλα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους στους κήπους του ξενοδοχείου και την παιδική χαρά, το Contessina Hotel αποτελεί τον παράδεισο των οικογενειακών διακοπών. Το ξενοδοχείο παρέχει baby cots και βραστήρα σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες, ενώ σειρά παιδικών προϊόντων περιποίησης και baby food είναι διαθέσιμα upon request.

H Βoutique με ρούχα και αξεσουάρ σύγχρονων Ελλήνων σχεδιαστών στο lobby και το Contessina Tea corner δίπλα στο A la carte restaurant Vedema συμπληρώνουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών του Contessina Ηotel.

Για τις περιπτώσεις που οι γονείς επιθυμούν να απολαύσουν μια βραδιά χαλάρωσης και ηρεμίας παρέχονται από το ξενοδοχείο υπηρεσίες baby-sitting, ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Contessina Adults-Οnly Suites -ιδανικό καταφύγιο για μια ρομαντική απόδραση. Ξεκινώντας με μια βουτιά στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα που μοιάζει με φυσική σπηλιά και συνεχίζοντας με θεραπείες της διακεκριμένης εταιρείας Aegeo Spas, η βραδιά κλείνει με μοναδικές επιλογές για δείπνο στο βραβευμένο Lentika Restaurant, το Fine Dining Nobile ή το Cellar Novantatre με ενημερωμένη λίστα από τοπικά και ιδιαίτερα κρασιά, υπό το φως των κεριών και συνοδεία live τσέλο, πιάνο και σαξόφωνο.

To Contessina Collection προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της Ζακύνθου προτείνοντας ξεναγό chauffer ή ναύλωση σκάφους. Φεύγοντας, στις αποσκευές σας, μαζί με το must have souvenir Contessina Extra Virgin Olive oil που θα σας προσφερθεί, θα πάρετε πολύτιμες αναμνήσεις -το ανεκτίμητο και πολυπόθητο ζητούμενο των διακοπών.

Η αρχιτεκτονική του Contessina Hotel
Τα νέα δωμάτια και οι σουίτες του Contessina Hotel προσφέρουν μία “ολιστική” εμπειρία χαλάρωσης σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Η κάλυψη των σύγχρονων αναγκών, η σύνδεση με την τοπική αρχιτεκτονική και ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον ήταν κυρίαρχοι στόχοι του σχεδιασμού, που υλοποιήθηκε από την αρχιτέκτονα Χριστίνα Βούτου. Το υγρό στοιχείο διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους χώρους, οι οποίοι για την ακρίβεια αναπτύσσονται γύρω από την υδάτινη πλατεία, την “κοινωνική” καρδιά του συγκροτήματος και σημείο συνάντησης των φιλοξενούμενων. Όσο για το εστιατόριο, το pool bar, το roof garden, το “star watching” σημείο, το γυμναστήριο και το spa δίνουν ζωή στον κεντρικό χώρο.

Τα δωμάτια είναι διαταγμένα γύρω από την υδάτινη πλατεία με τρόπο που έχει κανείς τη δυνατότητα να βιώσει είτε μια εξωστρεφή και κοινωνική διαμονή, είτε μια ιδιωτική εμπειρία, επιλέγοντας τα δωμάτια που στρέφονται προς τον κήπο και προσφέρουν απομόνωση και ησυχία. Ο σχεδιασμός των δωματίων, αλλά και των κοινόχρηστων χώρων, προσφέρει ευελιξία και προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες δίνοντας ένα family-friendly ξενοδοχείο. Έντονες φυτεύσεις, φυσικά υλικά, γήινες αποχρώσεις καθώς και στοιχεία από τη νησιώτικη αισθητική της Ζακύνθου ολοκληρώνουν την εμπειρία.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024