Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Ρόδος υποδέχεται ένα ακόμα ξενοδοχείο Cook’s Club
Ξενοδοχεία

Η Ρόδος υποδέχεται ένα ακόμα ξενοδοχείο Cook’s Club

Το κομψό ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες βρίσκεται στο γραφικό χωριό Κολύμπια, κοντά στην αμμώδη ομώνυμη παραλίας και διαθέτει επτά κτήρια με 271 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια.

Στα Κολύμπια της Ρόδου άνοιξε το 10ο ξενοδοχείου του ομίλου Cook’s Club. Σημειώνεται πως πέρυσι δύο ακόμα ξενοδοχεία προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου -σε Ρόδο και Κέρκυρα-, ενώ η νέα επένδυση στα Κολύμπια αποτελεί το 5ο ακίνητο Cook’s Club στην Ελλάδα.

Το κομψό ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες βρίσκεται στο γραφικό χωριό Κολύμπια, κοντά στην αμμώδη ομώνυμη παραλίας και διαθέτει επτά κτήρια με 271 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια.

Η όμορφη πόλη της Ρόδου, διάσημη για την παλιά μεσαιωνική πόλη της, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Ο «φυσικός παράδεισος» των 7 Πηγών απέχει επίσης μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.

Το Cook’s Club Kolymbia προσφέρει στους επισκέπτες την επιλογή μέσα από τρία μπαρ και τρία εστιατόρια, που σερβίρουν μια σειρά από δημοφιλή τοπικά πιάτα, ιταλικό και ασιατικό street food.

Το Cook’s Club Kolymbia περιλαμβάνει:

  • Street Food Asia – το ασιατικό εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει παραδοσιακά ασιατικά πιάτα με ροδίτικες πινελιές.
  • Cook’s Club Italian – το a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου με τα πιο αγαπημένα ιταλικά πιάτα.
  • Cantina – το επώνυμο εστιατόριο του Cook’s Club που σερβίρει πρωινό σε μπουφέ και a la carte μενού το βράδυ με ποικιλία πιάτων από υγιεινά vegan σνακ μέχρι χορταστικά, υγιεινά εδέσματα καθώς και παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ.
  • Captain Cook’s Bar – η καρδιά της κοινωνικής σκηνής του ξενοδοχείου, το μέρος για να απολαύσετε επώνυμα κοκτέιλ με φρέσκες, πολύχρωμες γαρνιτούρες και να ακούσετε ζωντανά σύνολα DJs.
  • Bar Social – βρίσκεται κατά μήκος μιας από τις δύο εξωτερικές πισίνες και προσφέρει δροσιστικά κοκτέιλ για να πιείτε κάτω από τη σκιά μιας πέργκολας 300τμ.
  • Lobby Bar – βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου και σερβίρει βαρελίσια μπύρα, τοπικά και επώνυμα αλκοολούχα ποτά, κοκτέιλ και ζεστά και κρύα ροφήματα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
  • Υπηρεσία δωματίου – Διατίθεται επίσης 24ωρη υπηρεσία δωματίου.
TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024