Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Spyrou Philoxenia τοποθετει τον Δημήτρη Σχιστοχείλη ως Project Manager
Ξενοδοχεία

Η Spyrou Philoxenia τοποθετει τον Δημήτρη Σχιστοχείλη ως Project Manager

Ο κ. Σχιστοχείλης συμμετέχει στη Spyrou Philoxenia έχοντας ένα ενδιαφέρον και εκτενές υπόβαθρο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας απασχοληθεί σε θέσεις Management, στην Ανάπτυξη και Συμβουλευτική επιχειρήσεων σε τομείς όπως Φιλοξενία, Αγορά Ακινήτων, ιδιωτική ακίνητη περιουσία, επιχειρηματικά και αναπτυξιακά κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και FMCG.

Επιθυμώντας να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων και καταλυμάτων της σε όλη την Ελλάδα, η Spyrou Hotels προχώρησε πρόσφατα στον διορισμό του κ. Δημήτρη Σχιστοχείλη ως Project Manager της Spyrou Philoxenia.
 
“Η Spyrou Philoxenia προσπαθεί ενεργά να θέσει επί τάπητος, να παρέχει στους Έλληνες ξενοδόχους καινοτόμες λύσεις διαχείρισης ξενοδοχείων, δίνοντας τη δυνατότητα στα καταλύματά τους να έχουν διασφαλισμένη βιωσιμότητα, υψηλή κερδοφορία, άριστες υπηρεσίες, καθώς και να ενδυναμώσουν την παρουσία τους διεθνώς”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, γενικός διευθυντής της Spyrou Hotels και Project Director της Spyrou Philoxenia. “Στις περιόδους αβεβαιότητας που διανύουμε, η τεχνογνωσία και οι επιτυχείς επιχειρηματικές δραστηριότητές μας έχουν αναδείξει την “Spyrou Hotels” ως μιας υγιούς και κερδοφόρας επιχείρησης. Αξιοποιώντας την εμπειρία μας, χαιρόμαστε που ο κ. Σχιστοχείλης έγινε μέλος της ομάδας μας και θα επιταχύνει τους ρυθμούς ανάπτυξης της Spyrou Philoxenia. Ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην κάλυψη της αυξημένης ζήτησης για συνεργασία από ξενοδόχους επιχειρηματίες που θεωρούν πως είναι δύσκολη η παρακολούθηση των ραγδαίων εξελίξεων του κλάδου”, πρόσθεσε.

Ο κ. Σχιστοχείλης συμμετέχει στη Spyrou Philoxenia έχοντας ένα ενδιαφέρον και εκτενές υπόβαθρο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας απασχοληθεί σε θέσεις Management, στην Ανάπτυξη και Συμβουλευτική επιχειρήσεων σε τομείς όπως η Φιλοξενία, η Αγορά Ακινήτων, ιδιωτική ακίνητη περιουσία, επιχειρηματικά και αναπτυξιακά κεφάλαια, αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και FMCG. Η νέα του θέση θα φέρει αυτήν τη γνώση απευθείας στους ξενοδόχους, δουλεύοντας στενά μαζί τους, ακούγοντας τις ανάγκες τους και προσφέροντας προσαρμοσμένες, επικερδείς και χωρίς άγχος λύσεις.

“Αποδέχομαι τον νέο και γεμάτο πρόκληση ρόλο μου με ενθουσιασμό”, δήλωσε ο κ. Σχιστοχείλης. “Έχουμε δει την αυξημένη ανάγκη της αγοράς για παροχή λύσεων στους ξενοδόχους, ειδικότερα, όσον αφορά την διαχείριση και ανάπτυξη των καταλυμάτων τους. Πιστεύουμε ότι αυτή η επιχειρηματική νοοτροπία του ‘win-win’ που μοιραζόμαστε από κοινού είναι το κλειδί για τη δημιουργία τέτοιων νέων συνεργασιών. Επιπροσθέτως, είμαι ευτυχής που γίνομαι μέλος της Spyrou Hotels που είναι φορέας μιας υψηλού κύρους ιστορίας στον τομέας της φιλοξενίας για πάνω από 40 χρόνια. Η κληρονομία τους φέρνει έναν πλούτο εμπειριών στους τομείς της διαχείρισης, διοίκησης, πωλήσεων και marketing τα οποία αποτελούν τα πραγματικά συστατικά της επιτυχίας”, κατέληξε.

Το Spyrou Philoxenia, μια ελληνική, πλήρως ελεγχόμενη από την Spyrou Hotels θυγατρική εταιρεία, κατέχει και διαχειρίζεται σήμερα 7 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου ανάμεσα στα οποία είναι: Skopelos Holidays Hotel & Spa, Rigas Hotel, Blue Green Bay, Elios Holidays Hotel. Η εταιρεία προσφέρει ένα εύρος από λύσεις αξιοποίησης ξενοδοχείων, από την πλήρη διαχείριση διεύθυνσης (management), έως συμβουλευτικές υπηρεσίες διαφόρων επιπέδων, αναδιαρθρώσεις δανείων και οικονομικών βαρών, marketing & πωλήσεων, καινοτομίας, και λύσεις διοικητικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ανθρωπίνων πόρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024