Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Starwood επιλέγει Asian Spa Ayurvedic & City Retreat για τις μονάδες της Σαντορίνης
Υπηρεσίες ευεξίας στα Vedema Resort και Mystique

Η Starwood επιλέγει Asian Spa Ayurvedic & City Retreat για τις μονάδες της Σαντορίνης

Τις υπηρεσίες ευεξίας και τη μοναδική γνώση και εμπειρία του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξε και η Starwood για τα ξενοδοχεία Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη. […]

Τις υπηρεσίες ευεξίας και τη μοναδική γνώση και εμπειρία του Ομίλου Asian Spa Ayurvedic & City Retreat επέλεξε και η Starwood για τα ξενοδοχεία<...> Vedema Resort και Mystique στην Σαντορίνη. Τα εν λόγω πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα ανήκουν στον Όμιλο The Luxury Collection Starwood Hotels & Resorts. Από τα μέσα του Απριλίου, όπου ξεκινά η τουριστική περίοδος, το Asian Spa Resort είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες της Σαντορίνης με μοναδικές θεραπείες χαλάρωσης και ευεξίας οι οποίες υπηρετούν τα υψηλά standards ποιότητας της Starwood.

Ακόμη, το ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού, το Posidoneion Grand Hotel, εμπιστεύεται την Asian Spa Resorts για τις ποιοτικές και εξειδικευμένες θεραπείες spa που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Asian Spa Ayurvedic & City Retreat που την καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά, είναι η πολυετής επαγγελματική εμπειρία των στελεχών της, το υψηλό επίπεδο και η ποιότητα των παρεχόμενων θεραπειών καθώς και το μοναδικό know how σε υπηρεσίες ευεξίας. Η Asian Spa Ayurvedic & City Retreat είναι από τις πιο αναγνωρισμένες αλυσίδες spa στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε από τη συνένωση δυνάμεων μιας Ελληνίδας επιχειρηματία με πολυετή εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού και ενός Ινδού θεραπευτή ειδικευμένου στη φιλοσοφία της Αγιουρβέδας από την Κεράλα της νότιας Ινδίας γενέτειρα της Αγιουρβέδα, με πολύχρονη εμπειρία στο Four Seasons Landaa Giraavaru στις Μαλδίβες, καθώς και σε άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδας Four Season στην Ασία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάκτησαν την ελληνική αγορά ευεξίας καθώς δραστηριοποιούνται με επιτυχία και υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και κέντρα ευεξίας στην Αθήνα και σε διεθνούς εμβέλειας Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς πολυτέλειας.

Η Asian Spa Ayurvedic & City Retreat διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών ευεξίας καθώς ο όμιλος διαχειρίζεται και λειτουργεί το I-Spa στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, τα City Spa στα Holmes Place στην Αθήνα και στο Μαρούσι, το Spa Resort του Ξενοδοχείου Grand Mediterraneo και του Rou Estate στην Κέρκυρα, του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες καθώς και των Ξενοδοχείων Vedema Resort και Mystique της Starwood στη Σαντορίνη. Παράλληλα λειτουργεί day spa στην περιοχή Γουβιά στην Κέρκυρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024