Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ TravelStaytion ορίζει την Enorme Hotels & Villas ως αντιπρόσωπό της στην Κρήτη
Ξενοδοχία

Η TravelStaytion ορίζει την Enorme Hotels & Villas ως αντιπρόσωπό της στην Κρήτη

Το portfolio της TravelStaytion αποτελείται από μια επιμελημένη συλλογή από μοναδικές κατοικίες σε περισσότερα από 700 σημεία σε όλο τον κόσμο. Η Enorme Hotels & Villas ειδικεύεται στην διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και έχει δημιουργήσει με μοναδικά ξενοδοχειακά concept και ένα μοναδικό πλαίσιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης για 9 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη.

Η TravelStaytion, μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον κλάδο ενοικίασης ακινήτων παγκοσμίως, ορίζει αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την περιοχή της Κρήτης την Enorme Hotels & Villas.

Η TravelStaytion, με έδρα το Λονδίνο, ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια, σε κατοικίες διακοπών, δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές ακινήτων να προσφέρουν ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να βασίζονται στην σταθερή διασφάλιση ποιότητας σε κάθε ακίνητο που διαμένουν που συνεργάζεται με την TravelStaytion. Το portfolio της TravelStaytion αποτελείται από μια επιμελημένη συλλογή από μοναδικές κατοικίες σε περισσότερα από 700 σημεία σε όλο τον κόσμο. Το βασικό στοιχείο για την επιλογή των ακινήτων αυτών είναι να λειτουργούν σύμφωνα με καθορισμένες κατευθυντήριες γραμμές υψηλών υπηρεσιών και πρότυπα ποιότητας.

Η ομοιογένεια αυτή επιτυγχάνεται μέσα από μια σειρά πρωτοπόρων εργαλείων και συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η TravelStaytion καταφέρνοντας να προσφέρει με αυτό τον τρόπο μια απρόσκοπτη εμπειρία τόσο στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες αλλά και στους ταξιδιώτες.

Η στρατηγική συνεργασία με την Enorme Hotels & Villas επεκτείνει το δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων και κατ’επέκταση την τοπική παρουσία της εταιρείας. Η στρατηγική αυτή συνεργασία δίνει την δυνατότητα στην TravelStaytion να προσφέρει εξατομικευμένη τεχνολογία, εργαλεία και υπηρεσίες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των ακινήτων της και την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο εξεζητημένους προορισμούς στην Ελλάδα, την Κρήτη, έχοντας σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια μια από τις πιο δυνατές εταιρείες διαχείρισης ακινήτων του νησιού.

Η Enorme Hotels & Villas ιδρύθηκε το 2016 και ειδικεύεται στην διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τουριστικό κλάδο. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μοναδικά ξενοδοχειακά concept και ένα μοναδικό πλαίσιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης για 9 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη, εντάσσοντας στο portfolio της μια συλλογή από ξενοδοχεία 4* & 5*, καθώς και μια ποιοτική συλλογή από βίλες. Η φιλοσοφία της Enorme Hotels & Villas, βασίζεται στην αφοσίωση, τη λεπτομέρεια, τον επαγγελματισμό και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιάσονας Αναστασίνης, CEO της Travelstaytion, “είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με την Enorme Hotels & Villas γιατί πλέον μπορούμε μαζί να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη, ολιστική εμπειρία στην περιοχή της Κρήτης τόσο στον επαγγελματία ιδιοκτήτη όσο και στον ταξιδιώτη. Η τοπική υποστήριξη τόσο των συνεργαζόμενων ιδιοκτητών όσο και των ταξιδιωτών της εταιρίας αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρίας και λόγος της επιλογής της Enorme Hotels & Villas η οποία έχει βαθιά γνώση της αγοράς, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας τόσο σε ιδιοκτήτες και κατασκευαστές ακινήτων αλλά και στο διεθνές clientele ταξιδιωτών”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024