Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Wyndham «κερδίζει» την Ιταλία – Εγκαινιάζεται το Dolce by Wyndham Milan Malpensa
Ξενοδοχεία

Η Wyndham «κερδίζει» την Ιταλία – Εγκαινιάζεται το Dolce by Wyndham Milan Malpensa

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στην Ιταλία υπό την επωνυμία Dolce by Wyndham.

Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοίνωσε σήμερα τα εγκαίνια του πολυτελούς Dolce by Wyndham Milan Malpensa 207 δωματίων, του πρώτου της ξενοδοχείου στην Ιταλία υπό την επωνυμία Dolce by Wyndham, διευρύνοντας έτσι την αγαστή συνεργασία της με την Zeus International Hotels & Resorts.

Το νέο ξενοδοχείο προστίθεται στην αλυσίδα ξενοδοχείων Dolce που συναντώνται σε διάφορες τοποθεσίες όπως η Δανία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Βραζιλία, το Βιετνάμ, οι Η.Π.Α. και πολλές άλλες.

Το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται στη γραφική πόλη Σόμα Λομπάρντο κοντά στη λίμνη Ματζόρε αλλά και σε πολλά αξιοθέατα, όπως το μεσαιωνικό κάστρο Βισκόντι Σαν Βίτο, ενώ απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μαλπένσα του Μιλάνου.

Τα ξενοδοχεία της Dolce by Wyndham, που συνιστούν μέρος του ολοένα διευρυνόμενου χαρτοφυλακίου της Wyndham Hotels & Resorts στο οποίο περιλαμβάνονται 24 επωνυμίες παγκοσμίου επιπέδου, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες μεταμορφώνοντας τις εμπειρίες σε συναρπαστικές στιγμές, προσφέροντας υπερσύγχρονους χώρους διεξαγωγής συσκέψεων, εκλεκτές γαστριμαργικές απολαύσεις και δραστηριότητες που μένουν χαραγμένες στη μνήμη.

Ο Βασίλης Θεμελίδης, περιφερειακός διευθυντής Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης της Wyndham Hotels & Resorts, σχολίασε: «Το Dolce by Wyndham Milan Malpensa αποτελεί εξαιρετικό δείγμα της επωνυμίας μας Dolce by Wyndham και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε περισσότερα καταλύματα στους προορισμούς που γνωρίζουμε ότι θέλουν να επισκεφτούν οι ταξιδιώτες. Διαπιστώνουμε ισχυρές δυνατότητες ανάπτυξης της επωνυμίας στην Ιταλία, καθώς καλύπτει τις ανάγκες τόσο όσων ταξιδεύουν για αναψυχή όσο και όσων ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς που αναζητούν ένα πολυτελές, συναρπαστικό και γεμάτο έμπνευση περιβάλλον για τη διαμονή τους».

Σημειώνεται πως η έναρξη της λειτουργίας του Dolce by Wyndham Malpensa υποστηρίζεται από τη μακρόχρονη συνεργασία της Wyndham Hotels & Resorts με την Zeus International Hotels & Resorts, η οποία καλύπτει 9 ξενοδοχεία σε τρεις χώρες. Αυτή η πρόσφατη προσθήκη αποδεικνύει περίτρανα τη δέσμευση της Zeus όσον αφορά τη βελτίωση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Dolce by Wyndham Milan Malpensa

Το Dolce by Wyndham Milan Malpensa είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους και ανέσεις υψηλού επιπέδου. Με 207 δωμάτια και σουίτες, ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, μια εντυπωσιακή καφετέρια και εξαιρετικού επιπέδου συνεδριακές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν πέντε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας έως και 400 ατόμων, το Dolce είναι ο απόλυτος προορισμός για τους σύγχρονους ταξιδιώτες που αναζητούν τον ιδανικό χώρο για επαγγελματικά ταξίδια αλλά και για ταξίδια αναψυχής.

Ο Χάρης Σιγανός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Zeus International Hotels & Resorts πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τη Wyndham σε ένα ακόμα project. Το Dolce Milan Malpensa αποτελεί κομβικό σημείο την διάδοση της  “Zeus experience” στην Ευρώπη και μας δίνει την ευκαιρία να συμβάλουμε στην ενίσχυση και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό. Επιπλέον, είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που η Zeus International κατάφερε να εξάγει την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας συνδυάζοντάς την με μοναδικά στοιχεία τις φινέτσας, τις κουλτούρας και του ιταλικού τρόπου ζωής. Βρισκόμαστε εν μέσω της δημιουργίας μιας παγκόσμιας γέφυρας που φέρνει κοντά ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εκτιμούν την ποιοτική φιλοξενία και έχουν εμπιστοσύνη στα ξενοδοχεία και στο όραμά μας. Είναι τιμή μας να μπορούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μοναδικές εμπειρίες και να συμβάλλουμε στην πρόοδο του κλάδου της φιλοξενίας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024