Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileInternet Station στο Aethrion Lounge του Hilton
Ξενοδοχεία

Internet Station στο Aethrion Lounge του Hilton

Από φέτος, το Αethrion Lounge στο ξενοδοχείο Hilton Athens διαθέτει και Internet Station με υπολογιστές και εκτυπωτή που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει δωρεάν.

Το café του Hilton, Aethrion Lounge άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για το κοινό μετά από μια μικρή περίοδο “ανάπαυλας”. Φέτος μάλιστα, το Αethrion διαθέτει και Internet Station με υπολογιστές και εκτυπωτή που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει δωρεάν, για να παραμένει συνδεδεμένος με τους φίλους και τους συνεργάτες του την ώρα που απολαμβάνει τον καφέ του.

Για επαγγελματικό ραντεβού, χαλάρωση μετά το shopping ή ελαφρύ lunch break, το Aethrion προσφέρει υγιεινά και χορταστικά σάντουιτς: ψωμί ολικής αλέσεως με καπνιστή γαλοπούλα, ένταμ και βαλεριάνα, αγγλικό μάφιν με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και ραπανάκι, πολυδημητριακό ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού, πολύσπορη μπαγκέτα με φέτα, ντομάτα και πάστα ελιάς.

Οι θαμώνες του μπορούν να συνοδεύσουν τον καφέ τους με σπιτική μηλόπιτα, τιραμισού φράουλα ή μπάρα σοκολάτας γάλακτος με λικέρ Baileys, αλλά και να προμηθευθούν παραδοσιακά προϊόντα από τα ράφια του Aethrion: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σητεία ΠΟΠ, βιολογικό θυμαρίσιο μέλι από την Κύθνο, βιολογικό θυμάρι, ρίγανη και τσάι του βουνού από την Πίνδο, βιολογικά κριθαρένια παξιμάδια και μπισκότα αμυγδάλου από την Κύθνο κ.ά.

Στον ίδιο χώρο προσφέρονται για αγορά ρούχα και αξεσουάρ επώνυμων σχεδιαστών στη Max Boutique, καθώς και μεταξωτά φουλάρια της Anneta Farias Collection.

Το Aethrion Lounge λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024