Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαItilo Traditional Hotel: Διαφοροποιημένες τουριστικές υπηρεσίες
Μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις αντιστέκονται στην κρίση

Itilo Traditional Hotel: Διαφοροποιημένες τουριστικές υπηρεσίες

H οικογένεια Αλευρά από την Μάνη έθεσε τις βάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής πριν από 30 χρόνια. Σήμερα, προχωρά σε επένδυση 3,5 εκατ. ευρώ και με το πλήρως […]

H οικογένεια Αλευρά από την Μάνη έθεσε τις βάσεις για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής πριν από 30 χρόνια. Σήμερα, προχωρά σε επένδυση 3,5 εκατ. ευρώ<...> και με το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο της, Itilo Traditional Hotel, συνεχίζει να προσφέρει αυθεντική μανιάτικη φιλοξενία με αναβαθμισμένο επίπεδο ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

“Η κρίση δε μας φοβίζει, γιατί υποστηρίζουμε τον τουρισμό στην περιοχή μας με επαγγελματικές υπηρεσίες, φρέσκιες ιδέες και διαφοροποιημένο τουριστικό προϊόν. Δε διστάσαμε να επενδύσουμε στην πλήρη ανακατασκευή του ξενοδοχείου μας. Αντιθέτως, προβλέψαμε έγκαιρα την κρίση και δημιουργήσαμε τις κατάλληλες υποδομές γιατί πιστεύουμε ότι είναι ανάγκη να κινητοποιηθούμε και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας ακόμα περισσότερο”, λέει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Θεόδωρος Αλευράς. Και συνεχίζει λέγοντας ότι “πρόκειται για μια επιχείρηση όπου όλα τα μέλη της οικογένειάς μας φροντίζουμε να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους προσκεκλημένους από τις ομορφιές της Μάνης, τα αρώματα, τις νοστιμιές, τις δραστηριότητες. Ο επισκέπτης που επιλέγει εμάς δεν έχει ανάγκη από τυποποιημένες τουριστικές υπηρεσίες αλλά από αυθεντικές εμπειρίες διακοπών και αυτό πραγματικά του προσφέρουμε”.

Το Itilo Traditional Hotel δημιουργεί νέες προϋποθέσεις για ποιοτικό τουρισμό 4 εποχών, μόλις 7 χλμ. από την Αρεόπολη. Είναι ένα παραδοσιακό πέτρινο κατάλυμα μπροστά στην παραλία του Νέου Οίτυλου Μάνης, με αρμονικό συνδυασμό τοπικής πέτρας, ξύλου και σίδερου. Στο χώρο κυριαρχεί μία λιτή και απέριττη πολυτέλεια όπως επιτάσσει το περιβάλλον της Μάνης, χωρίς όμως να παραβλεφθούν οι ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Τα εντυπωσιακά σαλόνια, τα 20 μεγάλα δωμάτια με τις βεράντες μπροστά στην θάλασσα, η διακόσμηση με τα γήινα χρώματα της περιοχής, τα πολυτελή και μοντέρνα μπάνια είναι η ιδανική υποδομή για χαλαρωτικές διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Η απόλαυση συνεχίζεται με το πρωινό με τα σπιτικά προϊόντα που παράγει η ίδια η οικογένεια και φαγητό στο εστιατόριο με παραδοσιακές μανιάτικες συνταγές.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024