Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚαι το Sheraton Rhodes Resort εμπιστεύεται τις υπηρεσίες Forthnet και Nova
Εξοπλισμός

Και το Sheraton Rhodes Resort εμπιστεύεται τις υπηρεσίες Forthnet και Nova

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει μέσα από ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών.

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Sheraton Rhodes Resort, το ιστορικό ξενοδοχείο της Ρόδου. Στις υπηρεσίες που προσφέρει το πρόσφατα ανακαινισμένο Sheraton Rhodes Resort, με 401 δωμάτια, συγκαταλέγεται πλέον και αυτή της ιδιωτικής θέασης της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα.  

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει μέσα από ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών. Έτσι, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως αγώνες Super League, UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, καθώς και μια πληθώρα σπορ, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.

Παράλληλα, μέσα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, οι ένοικοι του Sheraton Rhodes Resort, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις διεθνείς εξελίξεις. Τέλος, το νέο κανάλι Novalifε, έρχεται να συμπληρώσει το πλούσιο “μενού” που διατίθεται πλέον στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, με σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Εκτός από τις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova, η Forthnet παρέχει στο ξενοδοχείο και υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και internet, μέσω οπτικής ίνας, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται SLA υψηλής διαθεσιμότητας υπηρεσιών δικτύου. Επιπλέον, η Forthnet παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών datacenter και cloud, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης μέσω των διαφορετικών επαγγελματικών υπηρεσιών που διαθέτει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024