Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΚαινούργια ιστοσελίδα για την Starwood

Καινούργια ιστοσελίδα για την Starwood

Τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της, που είναι αφιερωμένη στα μέλη του προγράμματος Starwood Preferred Guest (SPG) ανακοίνωσε η αλυσίδα ξενοδοχείων Starwood. Η ανανεωμένη ιστοσελίδα έχει τώρα καινούργιαόψη, νέα εργαλεία, χαρακτηριστικά […]

Τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της, που είναι αφιερωμένη στα μέλη του προγράμματος Starwood Preferred Guest (SPG) ανακοίνωσε η αλυσίδα ξενοδοχείων Starwood. Η ανανεωμένη ιστοσελίδα έχει τώρα καινούργια<...>όψη, νέα εργαλεία, χαρακτηριστικά και πολλά downloads, που παρέχουν στα μέλη εξατομικευμένη πρόσβαση και μια πλούσια on-line εμπειρία.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ξανασχεδιασμένης ιστοσελίδας είναι το MY SPG – μια προσωπική υπηρεσία που επιτρέπει στα μέλη να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό των SPG πόντων τους, προσαρμόζει τις πληροφορίες που εμφανίζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, βοηθάει στην αναζήτηση ξενοδοχείων βάση στα μοναδικά ενδιαφέροντα και τους αγαπημένους τους προορισμούς. Η νέα ιστοσελίδα επιτρέπει επίσης στα μέλη να προσθέσουν καινοτόμα εργαλεία στην προσωπική τους σελίδα, όπως το Starpoint Tracker που βοηθάει τα μέλη να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τους πόντους Starpoint και να δημιουργούν ένα κατάλογο με τις επιθυμίες τους.

Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η υπηρεσία HOTEL EXPLORER του SPG.com, που διευκολύνει τα μέλη του προγράμματος να ανακαλύψουν νέους προορισμούς και ξενοδοχεία, ανάλογα με τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024