Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚορυφαίο ξενοδοχείο διακοπών στην Ελλάδα το Grand Resort Lagonissi
Ψηφίστηκε πρώτο σε βαθμολογία από τους αναγνώστες του Conde Nast Traveller

Κορυφαίο ξενοδοχείο διακοπών στην Ελλάδα το Grand Resort Lagonissi

“Κορυφαίο σε βαθμολογία” ξενοδοχείο διακοπών στην Ελλάδα αναδείχθηκε το πρότυπο ξενοδοχειακό συγκρότημα Grand Resort Lagonissi στα Βραβεία Κοινού της ελληνικής έκδοσης του παγκοσμίου κύρους περιοδικού Conde Nast Traveller. Η ελληνική […]

“Κορυφαίο σε βαθμολογία” ξενοδοχείο διακοπών στην Ελλάδα αναδείχθηκε το πρότυπο ξενοδοχειακό συγκρότημα Grand Resort Lagonissi στα Βραβεία Κοινού της<...> ελληνικής έκδοσης του παγκοσμίου κύρους περιοδικού Conde Nast Traveller.

Η ελληνική έκδοση του Conde Nast Traveller, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές της επιτυχημένης διοργάνωσης σε Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία, διοργάνωσε για πρώτη φορά τα “Βραβεία Κοινού 2009”, με στόχο να καθιερωθούν ως ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα, που επιβραβεύει όσες τουριστικές επιχειρήσεις υπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελληνικό τουρισμό, λειτουργώντας ταυτόχρονα και ως πρεσβευτές του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.

Το βραβείο αυτό, προσθέτει μια ακόμη διεθνή διάκριση στην πλούσια συλλογή του Grand Resort Lagonissi. Μόνο τα τελευταία χρόνια στις σουίτες και τα bungalows του συγκροτήματος έχουν φιλοξενηθεί παγκόσμιοι σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής, όπως η Meryl Streep, ο Leonardo di Caprio, η Jennifer Lopez, ο Pierce Brosnan, οι Aerosmith, οι Red Hot Chili Peppers, η Kylie Minogue, ο Mel Gibson, οι Dire Straits και πολλοί άλλοι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024