Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚρήτη: Ημέρα καριέρας για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού
Ημέρες Καριέρας

Κρήτη: Ημέρα καριέρας για όλες τις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού

Η 2η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης διοργανώνεται στις 24 Ιανουαρίου 2023.

Με πυρετώδεις προετοιμασίες ετοιμάζεται ο ξενοδοχειακός κλάδος να υποδεχτεί την πολλά υποσχόμενη τουριστική σεζόν 2023. Μάλιστα ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων και η περιφέρεια Κρήτης στοχεύουν στο να καλύψουν έγκαιρα όλα τα κενά στην αγορά εργασίας, διοργανώνοντας την «2η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις παρακάτω πόλεις από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

  • Ξενοδοχείο «Ακάλι» στα Χανιά
  • Ξενοδοχείο «Jo-An Palace» στο Ρέθυμνο
  • Ξενοδοχείο «Aquila Atlantis» στο Ηράκλειο

Μετά από αίτημα των εμπλεκομένων φορέων η εκδήλωση επαναλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νησί και επιθυμία όλων είναι, μαζί με την πλατφόρμα εύρεσης εργασίας στην ιστοσελίδα του συλλόγου Cretanhotelmanagers.gr, να γίνει θεσμός για την εύρεση εργασίας στον ξενοδοχειακό τομέα της Κρήτης.

Η Κρήτη με τα  ιδιαίτερα και τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, φημίζεται για την φιλοξενία, την φυσική της ομορφιά, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση, τη διατροφή η οποία περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από γευστικά και ποιοτικά προϊόντα, και αποτελεί ήδη ένας από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Τα επόμενα χρόνια, λόγω της παγκόσμιας αυξανόμενης τάσης για την πραγματοποίηση ταξιδιών και διακοπών, αλλά και μίας σειράς προγραμματισμένων επενδύσεων σε υποδομές, όπως το νέο και σύγχρονο αεροδρόμιο του Καστελίου, την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ και μία σειρά μεγάλων ιδιωτικών τουριστικών επενδύσεων, αναμένεται μεγαλύτερη ανάπτυξη Τουρισμού στην Κρήτη και κατά συνέπεια και αντίστοιχη αύξηση της προσφοράς εργασίας.

Το ξενοδοχειακό επάγγελμα για όσους διαθέτουν έμφυτο το αίσθημα της φιλοξενίας και της επικοινωνίας, αποτελεί ένα ελκυστικό με παρόν και μέλλον επάγγελμα, με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και σταδιοδρομίας.

Σημειώνεται πως στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι προσωπικού και HR.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023
24/03/2023
23/03/2023