Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΛάμψα ΑΕ: 'Δεν πρόκειται να πουλήσουμε το Μεγάλη Βρεταννία'
Ξενοδοχεία

Λάμψα ΑΕ: 'Δεν πρόκειται να πουλήσουμε το Μεγάλη Βρεταννία'

'Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ τουρισμού, δεν απεργάζεται 'πωλήσεις', αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον', αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι “με αφορμή ‘πληροφορίες’ και εικασίες ‘δημοσιογραφικών – επιχειρηματικών κύκλων’ και άλλων αδιευκρίνιστων ‘πηγών’ ποικίλων γεωμετρικών σχημάτων, σχετικά με δήθεν πώληση του ξενοδοχείου ‘Μεγάλη Βρεταννία’, ανακοινώνει τα εξής:

  • Δεν υπάρχουν σήμερα ούτε προχωρημένες, ούτε πρώιμες, ούτε καν “διαπραγματεύσεις” με Άραβες ή άλλης προέλευσης επενδυτές.
  • Δεν υπάρχει σκέψη, σχεδιασμός ή προγραμματισμός για πώληση του ξενοδοχείου, ούτε εν συνόλω ούτε εν μέρει.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, εν μέσω πανδημίας και πρωτόγνωρης δοκιμασίας της οικονομίας και του ελληνικού τουρισμού, δεν απεργάζεται ‘πωλήσεις’, αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον.

Τούτο επιτάσσει, ο σεβασμός στη μακρά ιστορία της που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Ελλάδας και του Ελληνισμού και το βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι του πολύτιμου προσωπικού της, αλλά και των επενδυτών που διαχρονικά την περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους.

Με έναν αιώνα παρουσίας στο ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθιερωμένη ως μία εκ των πλέον υγιών και ισχυρών εταιρειών της χώρας, με αναγνώριση παγκόσμιας εμβελείας, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ δε θα επιτρέψει την κακέμφατη περιφορά της επωνυμίας της ως ‘τροπαίου’ των ‘ευσεβών πόθων’ ή των όποιων άλλων σκοπιμοτήτων και συμφερόντων, οποιουδήποτε. Προς αυτόν τον σκοπό, δηλώνει ότι προτίθεται να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο και δικαίωμα που διαθέτει για την προστασία του κύρους, της φήμης και των κεκτημένων της”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024