Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜας ενδιαφέρουν μόνο οι καινοτομίες

Μας ενδιαφέρουν μόνο οι καινοτομίες

Στην πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα πολυτελείας “Sifnos Elies Resort” που δημιουργήθηκε στο Βαθύ της Σίφνου, στις προσπάθειες που καταβάλλονται να συνδεθεί συγκοινωνιακά η Σίφνος με υδροπλάνα και τις προοπτικές να αναδειχθούν οι δυτικές Κυκλάδες σε τουριστικό προορισμό που θα προσελκύει υψηλού “προφίλ” πελατεία αναφέρεται μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του εφοπλιστικού ομίλου Ευγενίδη Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης μιλώντας στον Παναγιώτη Δ.Υφαντή.

Στην προβολή της Σίφνου αλλά και την προσπάθεια να αναδειχθούν οι δυτικές Κυκλάδες σε τουριστικό προορισμό που θα προσελκύει υψηλού “προφίλ” πελατεία υπηρετεί η δημιουργία του πρότυπου ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Sifnos Elies Resort” που δημιούργησε ο εφοπλιστικός όμιλος Ευγενίδη στο Βαθύ της Σίφνου.

Ο όμιλος Ευγενίδη θα διατηρήσει το μάνατζμεντ της μονάδας καθώς οι πολυσχιδείς διεθνείς δραστηριότητές του σε όλο τον κόσμο του δίνουν τη δυνατότητα να προσελκύσει στη χώρα μας και τη Σίφνο σημαντικό αριθμό υψηλών προσωπικοτήτων που θα αποτελέσουν την ισχυρή πελατειακή βάση στην οποία θα στηριχθεί η πρότυπη μονάδα.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ομίλου Ευγενίδη Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης μιλώντας στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews.

Ο πρόεδρος του ομίλου Ευγενίδη αναφέρθηκε, παράλληλα, στο ενδιαφέρον του ομίλου για την υλοποίηση επένδυσης που θα αφορά στην συγκοινωνιακή σύνδεση της Σίφνου με υδροπλάνα. Επένδυση η οποία προβλέπεται να υλοποιηθεί από ευρύ επιχειρηματικό σχήμα.

Ήδη, έχουν γίνει οι προκαταρκτικές συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές ενώ εξετάζονται εναλλακτικές προτάσεις για τον τύπο σκάφους που θα προτιμηθεί. Πέραν της κάλυψης των αναγκών μεταφοράς υψηλού επιπέδου πελατείας στόχος της επένδυσης είναι να προσφέρει δυνατότητες για από περιηγητικό τουρισμό υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “Επί της ουσίας” με τον Π. Δ. Υφαντή.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024