Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του Divani Apollon Palace & Spa

Με επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του Divani Apollon Palace & Spa

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Θαλασσοθεραπείας του Ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Spa, που έγιναν από την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου. Η υπουργός τόνισε στο λόγο της για […]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Θαλασσοθεραπείας του Ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Spa, που έγιναν<...> από την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου.

Η υπουργός τόνισε στο λόγο της για τη σημασία ενός τέτοιου έργου για την αναβάθμιση του τουρισμού στη χώρα και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της κατόπιν της ξενάγησής της στο χώρο.

Ο κ. Σ. Διβάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη δήλωσε “Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε έκταση Kέντρο Θαλασσοθεραπείας και Spa σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα και ένα εκ των μεγαλυτέρων στην Ευρώπη. Οι τελευταίες τάσεις στην αγορά μας υποδεικνύουν ότι οι ταξιδιώτες επιθυμούν να τους προσφέρεται η δυνατότητα χαλάρωσης και ηρεμίας. Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε ένα μοναδικό χώρο τόσο για τους επισκέπτες της πόλης αλλά και για τους Αθηναίους.”

Το Divani Athens Spa & Thalasso Centre διαθέτει 12 καμπίνες για υγρές θεραπείες, 6 χώρους για μασάζ θεραπευτικό ή χαλαρωτικό, 7 αίθουσες αισθητικής προσώπου και σώματος καθώς επίσης σάουνα, jet shower, γυμναστήριο, aerobics room και πισίνα 270 τετραγωνικών μέτρων. Τέλος, ο χώρος διαθέτει Spa Lounge στον οποίο προσφέρονται φρέσκοι χυμοί και σνακ, κομμωτήριο και boutique.

Το Divani Athens Spa & Thalasso Centre συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Thalgo. Η εταιρεία Thalgo είναι σύμβουλος στα μεγαλύτερα Spa παγκοσμίως και μοιράζεται την εμπειρία και τις γνώσεις της στο Divani Athens Spa & Thalasso Centre.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024