Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜε νέα εμφάνιση και διεύθυνση το Kinetta Beach

Με νέα εμφάνιση και διεύθυνση το Kinetta Beach

Στις 7 Απριλίου ανοίγει τις πύλες του το ξενοδοχείο Kinetta Beach με νέα διεύθυνση και πλήρως ανακαινισμένο. Ο νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι ο κ. Σακελλάρης Βασίλειος και γενικός διευθυντής […]

Στις 7 Απριλίου ανοίγει τις πύλες του το ξενοδοχείο Kinetta Beach<.> με νέα διεύθυνση και πλήρως ανακαινισμένο<...>. Ο νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι ο κ. Σακελλάρης Βασίλειος και γενικός διευθυντής του ο κ. Λεωνίδης Χρήστος.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου, που χρειάστηκε πέντε μήνες, ξεπέρασε το 1 δισ. δρχ. και έγινε σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις των δωματίων. Το ξενοδοχείο διαθέτει 200 δωμάτια και bungalows. Το κεντρικό εστιατόριο ανακαινίστηκε πλήρως και είναι έτοιμο να προσφέρει πλούσιους μπουφέδες στους πελάτες του. Το μπαρ της πισίνας, η οποία είναι ολοκαίνουργη και έχει διαστάσεις 35 επί 22 μέτρα, εξυπηρετεί και τους κολυμβητές μέσα στο νερό.

Η νέα διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει στόχο να στραφεί και στην ελληνική αγορά. Εκτός από τους παραδοσιακούς πελάτες του ξενοδοχείου, που στην πλειοψηφία τους είναι Γάλλοι, ο κ. Λεωνίδης μας δήλωσε ότι θα γίνει συστηματική προσέγγιση και στην ελληνική αγορά. Ειδική μέριμνα έχει δοθεί για τα παιδιά, με την τεράστια πισίνα και τον ειδικό χώρο που κατασκευάστηκε για αυτά, καθώς και για τους φίλους μας με ειδικές ανάγκες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει σε καθημερινή βάση στους πελάτες του μεγάλες δυνατότητες άθλησης με παιχνίδια ξηράς και θαλάσσης, όπως τένις, βόλεϊ, τοξοβολία, πινγκ-πονγκ, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι, καγιάκ και άλλα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024