Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαNikki Beach: Υποδέχεται το καλοκαίρι στη Σαντορίνη
Νέα Ξενοδοχεία

Nikki Beach: Υποδέχεται το καλοκαίρι στη Σαντορίνη

Τον Μάιο του 2023 θα άνοιξει ξανά τις πύλες του το Nikki Beach Resort & Spa Santorini.

Τον Μάιο θα ανοίξει ξανά τις πύλες του στη Σαντορίνη το πολυτελές ξενοδοχείο Nikki Beach Resort & Spa Santorini του ομίλου Nikki Beach Global .

Το resort και το beach club έχουν σχεδιάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο νέες υπηρεσίες και αφίξεις, λαχταριστές γευστικές προτάσεις από τον βραβευμένο με αστέρι Μichelin Chef Έκτορα Μποτρίνι, καθώς και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης για τους φιλοξενούμενους του resort αλλά και εξωτερικούς επισκέπτες.

Ζευγάρια, φίλοι και οικογένειες μπορούν ήδη να ανυπομονούν για τη signature barefoot πολυτέλεια που θα βιώσουν, τις προσεγμένες υπηρεσίες και τη “Celebration of Life” φιλοσοφία του Nikki Beach, ενώ θα απολαύσουν νέες εκδηλώσεις και παροχές, οι οποίες περιλαμβάνουν:

To Nikki Beach σε συνεργασία με το πολυτελές brand swimwear, Vilebrequin, φέρνει την πρώτη boutique του brand στη Σαντορίνη, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τα ψώνια τους μέσα στο resort, προσθέτοντας μία νότα Saint Tropez κομψότητας στα beach looks τους.

Μόλις λίγα βήματα μακριά από την ηφαιστειακή μαύρη άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας του Μονόλιθου και διαθέτοντας μια από τις μεγαλύτερες exclusive πισίνες στο νησί, το Nikki Beach  Resort & Spa Santorini αποτελεί ένα δημοφιλές καταφύγιο για τους καλοκαιρινούς ταξιδιώτες και τους ντόπιους. Στο resort οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες με χαλαρωτικούς χρωματικούς τόνους, ιδιωτικά jacuzzis, πισίνες, κήπους και decks. Στους εξωτερικούς χώρους,  μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ξαπλώστρες δίπλα στη θάλασσα και lounge καρέκλες.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024