Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήMetaxa Hospitality Group: 'Brand of the Year 2021' στα Cretan Taste Awards
Ξενοδοχία

Metaxa Hospitality Group: 'Brand of the Year 2021' στα Cretan Taste Awards

Ο όμιλος έλαβε δύο 'Gold' βραβεία στις κατηγορίες 'Κοινωνική Ευθύνη' και 'Σύνδεση Αγροδιατροφικού – Τουριστικού Κλάδου'. Το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort έλαβε 'Gold' βραβείο στην κατηγορία 'Βιώσιμες Πρακτικές- Μείωση Σπατάλης Τροφίμων' και 'Silver' βραβείο στην κατηγορία 'Εστιατόρια Ξενοδοχείων'.

Πέντε νέα βραβεία απέσπασε το Metaxa Hospitality Group κατά την τελετή απονομής των Cretan Taste Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο στις 6 Δεκεμβρίου 2021. Κορυφαία στιγμή αποτέλεσε η απονομή του τίτλου “Brand of the year 2021” στο Metaxa Hospitality Group, για τις διακρίσεις του με συνολικά τρία χρυσά κι ένα αργυρό βραβείο.

Το MHG έλαβε δύο “Gold” βραβεία στις κατηγορίες “Κοινωνική Ευθύνη”, για τη διαχρονική προσήλωσή του στην αξία της κοινωνικής προσφοράς, και “Σύνδεση Αγροδιατροφικού – Τουριστικού Κλάδου”, σε αναγνώριση των δράσεών του για την προώθηση των τοπικών, βιώσιμων προϊόντων και ειδικότερα της πρωτοβουλίας του για την εκπαίδευση των τοπικών συνεργατών του σε βιώσιμες πρακτικές.


Το εστιατόριο “Πίθος” στο Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Με δύο βραβεία διακρίθηκε και το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort του Metaxa Hospitality Group. Το “Gold” βραβείο έλαβε στην κατηγορία “Βιώσιμες Πρακτικές- Μείωση Σπατάλης Τροφίμων” για την πολιτική διαχείρισης τροφίμων με στόχο την ελαχιστοποίηση των πλεονασμάτων και την αποφυγή απόρριψης πρώτων υλών, καθώς και το “Silver” βραβείο στην κατηγορία “Εστιατόρια Ξενοδοχείων”,
για την αυθεντική κρητική κουζίνα του εστιατορίου “Πίθος”.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη μας τιμή να αναγνωριζόμαστε με πέντε βραβεία στα Cretan Taste Awards που επιβραβεύουν την αριστεία στην φιλοξενία της Κρήτης, αυτήν την παγκόσμια τουριστική δύναμη από την οποία ξεκινήσαμε και εμείς τη διαδρομή μας το 1975. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, με επίκεντρο τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία”.

Στη φωτογραφία, η κα Φαίη Παπαιωάννου, Group Brand Marketing Manager του Metaxa Hospitality Group.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024