Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαMetaxa Hospitality Group: Εκκίνηση της σεζόν με επενδύσεις ύψους 71 εκατ. ευρώ
Ξενοδοχεία

Metaxa Hospitality Group: Εκκίνηση της σεζόν με επενδύσεις ύψους 71 εκατ. ευρώ

«Στον όμιλό μας επιμένουμε να ονειρευόμαστε, να τολμάμε και να επενδύουμε στην αναβάθμιση και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας», δηλώνει ο CEO.

Το Metaxa Hospitality Group υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με ριζικά ανανεωμένα τα ξενοδοχεία του, αποτέλεσμα της υλοποίησης του στοχευμένου επενδυτικού σχεδίου του, ύψους 71 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, το 5* ξενοδοχείο «Creta Maris Resort» στη Χερσόνησο Ηρακλείου, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 27 Απριλίου, με αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, στοχεύοντας στην ουσιαστική βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών του, με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια και στη γαστρονομία.

Υπογραμμίζεται ότι στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται επενδύσεις αναβάθμισης και ανάπλασης ύψους 44 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το σχετικό πενταετές πλάνο.

Επιπλέον, το 5* «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa», μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία του στην Οία της Σαντορίνης, μετονομάστηκε σε “Santo Pure Oia Suites & Villas” και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 20 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο θα εμπλουτιστεί με 20 νέες σουίτες, οι οποίες θα λειτουργήσουν αρχές Ιουνίου, φθάνοντας συνολικά τη δυναμικότητά του σε 83 σουίτες και 2 βίλες.

Επίσης, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο η κατασκευή δύο, μοναδικών για την περιοχή, υπερπολυτελών, αυτόνομων, villas, συνολικής έκτασης 1.195 τ.μ.,  οι οποίες θα λειτουργήσουν από τον Ιούλιο.

Τα έργα αυτά, αποτελούν μέρος μιας συνολικής επένδυσης ύψους 27εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία του «Santo Collection Resorts & Villas», που αντλεί την έμπνευσή του από την προσήλωση του ομίλου στη βιωσιμότητα και στην παροχή αξέχαστων εμπειριών αυθεντικής φιλοξενίας. Το Santo Collection Resorts & Villas, θα ολοκληρωθεί με ένα νέο 5* ξενοδοχείο, με 37 σουίτες, με την ονομασία «Santo Mine Oia Suites», το οποίο βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή.

Τέλος, το ξενοδοχείο “TUI MAGIC LIFE Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του και υποδέχεται επισκέπτες από τις 19 Απριλίου.

Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά: «Στον όμιλό μας επιμένουμε να ονειρευόμαστε, να τολμάμε και να επενδύουμε στην αναβάθμιση και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε και φέτος τους επισκέπτες μας, ανανεωμένοι, με αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες, πάντα με χαμόγελο και αγάπη για την αυθεντική, ελληνική φιλοξενία». 

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024