Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΆρθραΜήπως είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις τιμές των δωματίων σας
Άρθρα

Μήπως είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις τιμές των δωματίων σας

Cyntrix

Το κλειδί στην επιτυχία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι η συνεχής ενημέρωση και η αναζήτηση νέων τρόπων για να προσφέρετε εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Η ξενοδοχειακή βιομηχανία μεταβάλλεται και εξελίσσεται με την προσθήκη νέων στοιχείων, με βάση τις διεθνείς πολιτικές και οικονομικές παραμέτρους. H επιτυχία ενός ξενοδοχείου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους αριθμούς και τις ταξιδιωτικές τάσεις. Στη σημερινή εποχή είναι πολύ σημαντικό οι ξενοδόχοι να λαμβάνετε υπόψη τα στατιστικά δεδομένα. Η παρακολούθηση των αριθμών μέσα από ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό εργαλείο τιμολογιακής πολιτικής, σας επιτρέπει να κατανοήσετε τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών, τα πλεονεκτήματα του καταλύματος σας και ταυτόχρονα να προβείτε στις κατάλληλες κινήσεις οι οποίες θα εξελίξουν την επιχείρηση σας. Μήπως είναι καιρός να αναρωτηθείτε αν χρειάζεται να αναθεωρήσετε τις τιμές των δωματίων σας;

Εφαρμογή τιμολογιακής πολιτικής και αποτελεσματικού marketing
Καθώς ο τουρισμός επανακάμπτει θα πρέπει να αναλογιστείτε πως είναι προτιμότερο να υπερισχύει η ποιότητα των εμπειριών που προσφέρετε έναντι του υψηλού κέρδους. Θα πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα τις τιμές των δωματίων σας, λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες ανάμεσα τους και τον ανταγωνισμό, με γνώμονα πάντα τους δικούς σας στόχους. Αν οι ανταγωνιστές σας έχουν πολύ υψηλές τιμές δεν σημαίνει πως θα πρέπει κι εσείς να ακολουθήσετε το παράδειγμα τους, διότι έτσι θα αποθαρρύνετε τους μελλοντικούς σας πελάτες.

Η μελέτη των δεδομένων του ξενοδοχείου σας για τις τελευταίες 30 μέρες, το τελευταίο εξάμηνο ή τον τελευταίο χρόνο, μέσα από ένα επαγγελματικό εργαλείο τιμολογιακής πολιτικής όπως τo eZee Mint, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την προσφορά και τη ζήτηση με βάση τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις και να εφαρμόσετε τις κατάλληλες τιμές και στρατηγικές marketing. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού οδηγεί στην καλύτερη οργάνωση και συνεργασία των τμημάτων του ξενοδοχείου, καθώς και στη λήψη ορθότερων αποφάσεων σχετικά με τη μελλοντική ζήτηση. Επιπλέον, ένα εργαλείο τιμολογιακής πολιτικής βοηθάει στην αναζήτηση καινοτομιών και βελτιώσεων με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη μίας επιχείρησης.

Μερικές από τις στατιστικές που θα πρέπει να παρακολουθείτε είναι οι εξής:

  • Τί λένε οι αριθμοί για την κατάσταση της βιομηχανίας την τρέχουσα περίοδο ή πώς θα είναι η βιομηχανία την επόμενη χρονιά και μετέπειτα, με βάση τους τύπους ταξιδιών και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών
  • Ποιές είναι οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις και πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος τους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία
  • Ποιές τιμές και ποιές υπηρεσίες έχουν οι ανταγωνιστές σας

Αναμφισβήτητα, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από τη μελέτη των στατιστικών στοιχείων. Το κλειδί στην επιτυχία στην ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι η συνεχής ενημέρωση και η αναζήτηση νέων τρόπων για να προσφέρετε εξαιρετική εμπειρία στους επισκέπτες σας αλλά και να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις διάφορες προκλήσεις και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις των ταξιδιωτών. Αποταθείτε στους κατάλληλους επαγγελματίες ώστε να λάβετε σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη.

Διοίκηση - Cyntrix Information Management | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

H Μαρία Γιαννάκου είναι απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Central Lancashire. Προέρχεται από οικογένεια ξενοδόχων κι έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024