Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜίσθωση του King George Palace στην Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα
Ξενοδοχεία

Μίσθωση του King George Palace στην Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα

Η διαχείριση (management) του ξενοδοχείου King George Palace θα ανατεθεί στον Όμιλο Starwood, που επίσης διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Το King George Palace υπό το νέο μισθωτή, θα διατηρήσει την ξενοδοχειακή του ταυτότητα.

Η τράπεζα Eurobank και η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ υπέγραψαν προσύμφωνο για την μακροχρόνια μίσθωση του ξενοδοχείου King George Palace, ιδιοκτησίας της τράπεζας. Η συμφωνία, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί κατά το α΄ τρίμηνο του 2013, προβλέπει τη μακροχρόνια μίσθωση του ξενοδοχείου, για διάρκεια 10 ετών με δυνατότητα παράτασης για δύο ακόμη πενταετίες. Το οριστικό συμβόλαιο θα υπογραφεί το πρωτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2012.

Η διαχείριση (management) του ξενοδοχείου θα ανατεθεί στον Όμιλο Starwood, που επίσης διαχειρίζεται το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Το King George Palace υπό το νέο μισθωτή, θα διατηρήσει την ξενοδοχειακή του ταυτότητα.

Η διοίκηση της Λάμψα ΑΕ με την κίνηση της αυτή “επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στον ελληνικό τουρισμό και στον προορισμό Αθήνα σε μια περίοδο κρίσιμη για την χώρα, με την ελπίδα ότι παρά τις συνθηκες που επικρατούν στο κεντρο της πόλης και την φθίνουσα εικόνα της Αθήνας στα διεθνή μέσα, η κατάσταση δεν μπορεί παρα να αναστραφεί. Η εταιρεία θα προβεί άμεσα σε επενδύσεις αναβάθμισης του ξενοδοχείου, ώστε να δημιουργήσει ένα ακόμη διεθνώς επώνυμο (branded) και ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν, όπως αυτό του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Λάμψα θα προχωρήσει σε ανακαίνιση ύψους 1 εκατ. ευρώ στο King George, γι’αυτό και θα κλείσει για μερικούς μήνες, ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθεί τους πελάτες του.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία θα προχωρήσει στο άνοιγμα καταστημάτων στο ισόγειο του Μεγάλη Βρετανία, από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου. Οι ιδιοκτήτες εκτιμούν ότι με την ανάπλαση της οδού και τη μετατροπή της σε δρόμο για περίπατο και shopping, καθώς και με τη σταδιακή αποκατάσταση της τάξης στο κέντρο της Αθήνας, που πλήττεται συχνά από επεισόδια, η περιοχή θα γίνει πόλος έλξης Αθηναίων και επισκεπτών – κάτι που είναι πολύ δύσκολο, καθώς τα τελευταία χρόνια, οι δεκάδες διαδηλώσεις, που πολλές φορές συνοδεύονται από καταστροφές και βανδαλισμούς, έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο κέντρο και έχουν διώξει χιλιάδες τουρίστες, με αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών ξενοδοχείων του κεντρου της πρωτεύουσας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024