Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜόνο με συνεργασίες θα επιβιώσουν τα «Ολυμπιακά» ξενοδοχεία

Μόνο με συνεργασίες θα επιβιώσουν τα «Ολυμπιακά» ξενοδοχεία

Στην ανάγκης συνεργασίας των “ολυμπιακών” ξενοδοχείων της Αθήνας με μονάδες άλλων δημοφιλών ελληνικών προορισμών προκειμένου να επιβιώσουν, στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πόλου φιλοξενίας-εστίασης-διασκέδασης υψηλού επιπέδου που δημιουργείται στην οδό Πειραιώς αλλά και τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν ώστε η Αθήνα να προσελκύει επισκέπτες καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου, αναφέρεται μιλώντας στον Π.Δ.Υφαντή και την ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα «TravelDailyNews» ο Δημήτρης Ξιδιάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Ηριδανός”…

Τη συνεργασία ξενοδοχείων της Αθήνας με μονάδες άλλων δημοφιλών Ελληνικών προορισμών και τη δημιουργία μικρών ευέλικτων<...> αλυσίδων ομοειδών ξενοδοχείων θεωρεί ως λύσεις στο πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα “Ολυμπιακά” ξενοδοχεία της Αθήνας ο Δημήτρης Ξιδιάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Ηριδανός”.

Μιλώντας στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας «TravelDailyNews», ο Δ. Ξιδιάς αναφέρεται μεταξύ άλλων στη φιλοσοφία στην οποία βασίσθηκε η δημιουργία του ξενοδοχείου “Ηριδανός”, στο κόστος κατασκευής του, την έμφαση στην ποιότητα αλλά και την προσπάθεια το “Ηριδανός” να αποτελέσει τον πυρήνα ενός ολοκληρωμένου πόλου που θα προσφέρει υποδομές φιλοξενίας, εστίασης και διασκέδασης υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με το γνωστό gourmet εστιατόρια “Βαρούλκο”.

Ο ιδιοκτήτης του “Ηριδανός” αναφέρεται στις μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας, στην απόκτηση ενός δεύτερου ξενοδοχείου σε γνωστό προορισμό των Ιονίων αλλά και τις προσπάθειες δημιουργίας μιας μικρής, “ιδιαίτερης”, ξενοδοχειακής αλυσίδας.

Ο Δ. Ξιδιάς, επιπλέον, αναφέρεται στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν ώστε η Αθήνα να προσελκύει επισκέπτες δώδεκα μήνες το χρόνο αλλά ενώ προτείνει ότι στον τουρισμό θα πρέπει να υιοθετηθούν ειδικά κίνητρα προς τις τουριστικές επιχειρήσεις κατ` αναλογία με ότι συνέβη πρόσφατα στο χώρο της κρουαζιέρας ώστε να αναγεννηθεί ο κλάδος.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “επί της ουσίας” με τον Π.Δ.Υφαντή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024