Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΜπαλί: Boeing 737 μετατράπηκε σε πολυτελή βίλα – Πότε ανοίγει τις πόρτες του
Ξενοδοχεία

Μπαλί: Boeing 737 μετατράπηκε σε πολυτελή βίλα – Πότε ανοίγει τις πόρτες του

Η Private Jet Villa by Hanging Gardens διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μία πισίνα, χτισμένη 150 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας

Τι γίνεται σε ένα αεροσκάφος μετά την απόσυρσή του; Οι απαντήσεις ποικίλουν. Μπορεί να μεταφερθεί σε αποθήκη αεροσκαφών, να ανακυκλωθεί για τα ανταλλακτικά του ή να μετατραπεί σε εστιατόριο, μουσείο ή ακόμα και χώρο για διασκέδαση.

Στο Μπαλί την Ινδονησίας, το αποσυρμένο Boeing 737 έχει μετατραπεί σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου και είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση.

Συγκεκριμένα, η Private Jet Villa by Hanging Gardens διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μία πισίνα, χτισμένη 150 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μισθώσουν τη βίλα από τον Απρίλιο και έπειτα έναντι 7.000 δολαρίων, ανά ημέρα.

Το εν λόγω αεροσκάφος ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της αλυσίδας ξενοδοχείων Bubble Hotel Bali.«Ακόμα και πριν το αγοράσω, σκέφτηκα ότι ήταν δυνατόν να το μετατρέψω σε κάποιο είδος μοναδικού αντικειμένου και αποφάσισα να επικεντρωθώ στη δημιουργία μιας βίλας», αναφέρει ένας εκ των ιδιοκτητών, εξηγώντας ότι κατά την αναζήτηση του, εντόπισε 20 παρόμοια αεροσκάφη, μόνο στην Ινδονησία.

Ωστόσο, η μεταφορά του αεροσκάφους από την τοποθεσία του στο Μπαλί σε μια κορυφή βράχου αρκετά χιλιόμετρα μακριά δεν ήταν εύκολη υπόθεση. «Έπρεπε να το αποσυναρμολογήσουμε, αφού συμβουλευτήκαμε την ομάδα της Boeing», εξηγεί. «Ξεβιδώσαμε 50.000 βίδες».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024